Kako izbrati kombinacijo PVT?

I

IC_Lee

Guest
Živjo, vse sem novinec pri načrtovanju analognih IC. Imam dve vprašanje tukaj. Hočem vedeti, kako izbrati primerno kombinacije PVT (proces, napetost, temperatura). Katere kombinacije so potrebne za zagon simulacijo? In potem mi bo čip vrnil iz livarne dela dobro. kaj je razlika med vsemi vrstami stanje postopka (kot je značilno, ss, ss, sf, fs, itd)? Kako, da se spremeni svoje zasnove, da se prilagodijo vsaki spremembi PVT? Hvala za vsak odgovor!

Vedno sem teči tri simulacije, da preveri vezje. Tipičen primer: TT, preddvorne +0%, 40 ° najslabši rezultat: SS, preddvorne-10%, 125 stopnja Najboljši primer: FF, preddvorne +10%, -25 stopnjo

[Quote = silicija] Vedno sem teči tri simulacije, da preveri vezje. Tipičen primer: TT, preddvorne +0%, 40 ° najslabši rezultat: SS, preddvorne-10%, 125 stopnja Najboljši primer: FF, preddvorne +10%, -25 stopnjo [/quote] Jaz tudi vodenje teh treh, toda ne Ne vem, ali so dovolj za vse modele.

Mislim, da bolje u'd preizkusite vse simulacije koti: tt + 55 ff - 25 ff + 110 + 110 ss ss - 25

To je odvisno od obeh vašem design in aplikacij. Pravzaprav obstaja še en post razpravo o tem vprašanju, če mi spomin ne me ne. Iščete lahko za to:) pozdrav, jordan76

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back