Kako izboljšati velik prehodni čas za vrat element STA?

H

hover

Guest
Najprej bi se rad zahvalil ti tisti, ki mi pomagajo na nekdanje temo STA problem . Zdaj imam nov problem, ki od časa njenega poročila, sem ugotovila, da obstaja velika prehodni čas za vrat element v mojem netlist vrat ravni. Ker je to že postavitev STA. Tako lahko vsakdo povej mi, da je kakšen dejavnikov zaradi tega problema in kakšne ukrepe lahko sprejme, za rešitev tega problema.

hi hover, je lahko obremenitev več o tem, če u poslati časovni poročilo nam lahko pomaga u ramesh.s

Hi Hover, problem je z obremenitvijo na to celico, ki povzroča ta časovni problem. Lahko uporabite High fanout sintezo za ta element celic. To bo rešil ta problem. Prav tako sem menil, da njegova pred CTS netlist. Če je tako, potem je morda lahko CTS rešiti vaš časovni problem. Hvala

Živjo, Samo summrising možnosti 1) fanout - Če žica je vožnja somany zatiči, za to lahko storite veliko fanout sintetični v DC in carryout vaš čas ANALIZA, ampak bolje ustvariti idealno mrežo, tako da ne vidite teh vprašanj, kot so ta vprašanja so določene v fazi CTS. 2) Bad Driver - pogled na mizo zamudo za celico, se lahko izognete tako, da chaning mobilni 3) Tranistion za pogajanja potekajo rob - nekatere celice imajo diffrent zamudo za pogajanja potekajo in POS, uporabljajo ustrezne celice za isto. Hvala in pozdrav yln

To je lahko posledica visoke fanout. (Visoka obremenitev). Preverite, ali celica je vožnja z več celic. To bo dobro, če lahko objavljajo časovni poročilo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back