Kako izboljšati pristranskost stabilnosti v LAYOUT?

T

twolevel2002

Guest
Spoštovani vsi:

Če sem že končal svoj design zagotoviti stabilno referenčno napetost predsodkov do nmos in upravljanje projektov, vendar bi rad dal nekaj hoteti kondenzatorji med VDD in upravljanje projektov predsodkov ali med nmos pristranskosti in GND v postavitev.

Ne vem, če je ta način dela, in nimam pojma, če bo ta način delovanja prinesla kaj škode?

Vsak predlog zame je dobrodošel.

TKS

Mogoče trenutno pristranskosti za druge cicuit je boljši od napetosti.

Natančneje pristranskosti je trenutno najboljši na dolge razdalje predsodke o sistemu čipu.

Bypass kondenzator na VDD in VSS je zelo pomembno pristranskosti.Vendar pa mora u izbrati pravo vrednost, saj dela kot filter.če njegova vrednost je prav, da ne bo poškodb krog delovanja.

Kondenzator lahko filter visoke frekvence noize.small kondenzator lahko tudi hitro obremenitev za prehodne ukrepe.

Mislim, da bo delovalo.
Ampak morate zagotoviti, da upravljanje projektov in nmos vklopite
Poleg tega moraš preveriti, če je vstavljena cap uvedejo druge zanke

Ali sta seznanjeni, kako si priključite MOS-caps.Če napetost čez zgornje meje manjši od Vt, boste morda želeli dati MOS-kape kopičenja načinu namesto da bi dobili boljše fF/um2.

ponavadi nevezanost kapice za dobave so izključeni čip, jaz ne razumem, zakaj bi si želeli, da postavitev teh omejitev na IC.

Po mojih izkušnjah, mislim, da bi jih dal v sebi čip, saj je več kot je mogoče.

structer odločijo funkcijo, ni treba natančno samo eno operacijo točko, samo za dobro structer pristranskosti vezja.

chinito wrote:

ponavadi nevezanost kapice za dobave so izključeni čip, jaz ne razumem, zakaj bi si želeli, da postavitev teh omejitev na IC.

Če bo dovolj dober, da le dodate nekaj tranzistorjev upravljanje projektov s S, D, no vezano na ponudbo in vrata vezano kot kondenzator.Enako za nekaj tarnsistor NMOS S, D, razsuti tovor vezani na vrat GND vezana na vrstico.To je zelo pogosta pri postavitvah pas.

Hello all:
Kateri blok bo ocuppy to pristranskost vezje je drugo vprašanje.Dolžina hoteti odvisna ur blokih appication.

Stabilnosti ne bi smela biti problem, vendar boste dejansko ubil vezje na psrr.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back