kako izboljšati kakovost sprejema mobilnega

E

erodeboy

Guest
Sem študent bivanja v hostlu. v mojem hostlu sem moral iti v zgornjem nadstropju, da ga prejeli klice. in v moji sobi i dont zaslužiti poljuben signal. je možno, da bi vezje prejemati signal v sobi sam. am uporabo nokio 2100 in moj mobilni operater je Airtel (Indija) delajo na 1800MHz pasu, pomagaj mi v zvezi s tem

Ni enostaven način za to. V idealnem primeru bi potrebovali dvosmerno ojačevalnik vezano na telefon in seveda to ni izvedljivo. Ta naslednja ideja morda ni izvedljivo ali pa .... če imate dostop do neki točki v svojem stavbi, kjer lahko dobite telefonsko sprejem in vaš prostor ni daleč od te točke lahko poskusite to. Get visoke antene, ga postavite kjer lahko dobite telefon sprejem, jo ​​usmerite svojo najbližjo bazno postajo, zaženite nizko izgubo kabel koaksialni od tod v svoji sobi. Nato priključite drugo anteno na koaksialni konca kabla v svoji sobi. To je zelo preprosta pasivni repetitor. Dejavniki, ki bodo pomagali, da si bo vodenje kabla teči čim krajši, z uporabo tako nizko izgubo kabla, kot je mogoče, uporabljati kot veliko anteno dobiček, kot je mogoče. Zavedam se, da je to precej noro, ampak hej ....... lahko samo delo, če ga lahko ustanovi.

Pssive ponavljavcev se le redko uporabljajo. Videl sem enega za oddajanje televizijskih programov. Lahko bi dobili boljši rezultat, če bo neposredno uporablja mobilni RF priključek (upam, da je tam za avtomobilski priključek) s kablom v sobi. Vendar se bo ta zadeva bilo žična)).

Lahko priključite smerne antene na telefon in ga uporabljate v prostoru, vendar bo precej velik (0,5 m ali tako).

Uporaba pasivni sprejemnik, lahko izboljšate. Uporabite dve anteni povezani s kablom. dal eno zunanjost in notranjost drugo 1.

[Quote = Artem] Pssive ponavljavcev se le redko uporablja. [/Quote] did't razumem izjavo zgoraj. Katere so težave, povezane z uporabo pasivnega repetitor v položaju, kot je ponujena 1. Ali ni primerna rešitev? Ali ni stroškovno efective rešitev? Kakšne so omejitve pri njegovi uporabi?

je mogoče zgraditi booster, kot vezje (1 za TV) za mobilne frekvence

spremenite anttena ali druge ustrezne težav za preverjanje vezij

I dont želim povedati. Ampak poskusite spremeniti vaš telefon. Če je sprejem na vašem območju je zanič, da ni veliko lahko storim glede tega. Prepričan sem, da vaš prostor mora imeti okno, poskusite z uporabo telefona v bližini okna, Upam, da pomaga. Veliko sreče Abhishek

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back