kako ekstrakt niz določenih vrednosti v IE3D?

N

Nogomet

Guest
hi, everyone:
Sedaj sem z uporabo IE3D za izračun a Mikrotrakasta antena.Antena je zelo preprosta, le sestavljen iz neskončne ravnine tleh, substrat in pravokotnika radiator krmijo s koaksialnimi!
Kaj rabim za reševanje je ekstrakt vrednosti trenutnih po določeni točki na radiator od *. tren datoteko v post-proces IE3D simulacije.
Sem preveril *. tren datoteko našli tren datoteke, vključno s podatki o geometriji, različica, dielektrične in tako naprej z drugimi parametri.Ampak ne more določiti corresponing razmerja med vrednostjo sedanje (vključno z deli in realna namišljeno delov) in geometrija.

Kdo mi lahko pove, kaj naj storim?
V spodaj priloženi datoteki je tren tip eno simulirano z IE3D.

Nogomet wrote:

hi, everyone:

Sedaj sem z uporabo IE3D za izračun a Mikrotrakasta antena.
Antena je zelo preprosta, le sestavljen iz neskončne ravnine tleh, substrat in pravokotnika radiator krmijo s koaksialnimi!

Kaj rabim za reševanje je ekstrakt vrednosti trenutnih po določeni točki na radiator od *. tren datoteko v post-proces IE3D simulacije.

Sem preveril *. tren datoteko našli tren datoteke, vključno s podatki o geometriji, različica, dielektrične in tako naprej z drugimi parametri.
Ampak ne more določiti corresponing razmerja med vrednostjo sedanje (vključno z deli in realna namišljeno delov) in geometrija.Kdo mi lahko pove, kaj naj storim?

V spodaj priloženi datoteki je tren tip eno simulirano z IE3D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back