Kako dober je WIN CE v primerjavi z operacijskim sistemom Windows XP Embedded

A

arunragavan

Guest
No guys imam preprosto vprašanje še confusin, lahko katera koli od povej mi razliko med tema dvema OSs ..in kako dober je platforma builder ..Videl sem demo te programske opreme, kar vse u call it ..Zdi se, da je impresivna, vendar kako močna je?

v zvezi,

Zdravo,

Windows XP vgrajenega?Poslušal sem o Windows CE, ki je za vgrajeni sistemi.

Windows XP Embedded je prilagodljiv različico operacijskega sistema Windows XP, samo za x86 arhitekture.Windows CE, ne temelji na operacijskem sistemu Windows XP, to velja za nekaj achitectures (ARM, x86, ...) in je v realnem času operacijskega sistema.

Obstaja veliko informacij na Microsoftovo spletno stran.
http://msdn.microsoft.com/embedded/default.aspx

Tudi CE arhitektura je povsem drugačen od 98 ali NT.
Tako gonilniki naprav za CE morajo biti proizvedeni posebej.
Ker je bilo rečeno, da bo voznik, ki za delo za WinXP
XP Embedded (niso preverjene, da čeprav).
Adijo.
- eminemence.

Sem videl windows CE os še, ampak XP ~ ~ ~ "
Ali se lahko uporablja kot operacijski sistem Windows XP Embedded OS?
, ki je prvič slišal, da sem res zanima v njej.Mogoče je samo customered OS za delo na X86 arhitekturi

iamyuanyq wrote:

Sem videl windows CE os še, ampak XP ~ ~ ~ "

Ali se lahko uporablja kot operacijski sistem Windows XP Embedded OS?

, ki je prvič slišal, da sem res zanima v njej.
Mogoče je samo customered OS za delo na X86 arhitekturi

Windows XP Embedded ne poteka v realnem času, svoj šele prilagodljivo različice namiznega operacijskega sistema, ki se lahko dajo v majhnih škatlah, ki zahtevajo dober uporabniški vmesnik in podobno ... Seveda daje možnost, da izberete komponente za razliko namizju version

CE je v realnem času OS od Microsofta, ki vstane z drugimi, kot Višezadaćni, VX-dela .. itd ...

-F

firmy wrote:CE je v realnem času OS od Microsofta, ki vstane z drugimi, kot Višezadaćni, VX-dela .. itd ...-F

Windows XP Embedded temelji na jedru XP z več vrstami predelovalca podporo.Zahteva strojne zmogljivosti vgrajenih XP je nižja od okno XP, vendar pa je veliko več od drugih platform, kot sta vgrajeni linux in CE.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back