Kako do vmesnik Dracula s Tanner L-Edit.

K

krrao

Guest
Hi All,

Jaz sem z uporabo Tanner L-Edit za Layouts in Dracula Cadenc za preverjanje.Ali lahko vsakdo pomoč mi jasno, kako da se z vmesnikom Dracula s Tanner.

Tanner deluje v operacijskem sistemu Windows na Linux in Dracula.

Pls, če lahko vsak organ, priskrbeti se mi podrobno korak po korak v postopku, ki je preverjal (DRK, LVS) postavitev Tanner v Dracula.

Če lahko vsakdo pomoč mi jasno v zvezi s tem bi bilo to v veliko pomoč mi.

Hi rao,
baically imate dva različna operacijska sistema, s katerimi Tanner in Dracula dela.
Theoritically ni possibel vmesnik za navzkrižno platformo softwares.Če je simpe okno aplikacijo, lahko to vodi v linux z WINE korist.Vendar pa orodje Tanner EDA ni mogoče storiti so.The najbolje izpustiti je ročno prevesti v katero koli smer z vgrajeno v prevajalcev storiti preverjanja.

na zdravje

Morda boste morali izvoz postavitev v format GDS in nato uvozite, da Virtuoz ali teči Dracula.Lahko pa tudi uvoz Dracula pravilo datoteke v Tanner / LEDIT in vodenje DRK insite Tanner.

mmDodano po 16 sekundah:Morda boste morali izvoz postavitev v format GDS in nato uvozite, da Virtuoz ali teči Dracula.Lahko pa tudi uvoz Dracula pravilo datoteke v Tanner / LEDIT in vodenje DRK znotraj Tanner.

mm

Ledit izvoz v datoteko GDSII, nato pa v kadenca uvozite GDSII, sedaj, lahko to storite DRK preverite.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back