Kako do oblikovanja železniškega-to-rail vhod in izhod bipolarno op-amp?

S

staric

Guest
Potreba po oblikovanju vhod v železniškem k železnici in izhod bipolarno op-amp. Odprto zanko, dobiček je 120dB. In fT je medfrekvence 8 MHz. Mislim, da je težko design. Kdo mi lahko pove nekaj komentar ali reference? Hvala.

Spomnim tem v grad šoli. Nimam mojega učbenik z mano. Narediti iskanja Yahoo na "železnice na železniško" pnp NPN izhod vhod prinesla to PDF, ki je bolj pameten različico, kaj smo naredili: z naslovom "Low-Distortion High-Speed Rail-to-rail Input / Output Amplifiers "od Analog Devices Če se prav spomnim, ko pridem domov, vam lahko kazal na posebno poglavje v knjigi, kot tudi. Opomba: na koncu z regijo z vrhom v gm (transconductance) Opomba: sem mogel povezavo na stran Yahoo iskanja, kot tudi v PDF vprašanje.

poskusite dobiti knjigo Analog VLSI: Signal in informatiko z Ismail in Fiez, McGraw Hill, New York, 1994. Tudi nekatere njegove objave esp ieee jssc vol 31, 1996 upanje to pomoč Karthik

Mislil sem dodati, v bistvu imaš 2 "transconductance" opamps, OTA, ustanovljen vzporedno vhod NMOS in vnos organizacij za vodenje projektov tipa, s široko izhodi swing. Sliko (težko razumeti, po mojem mnenju) je mogoče najti na strani 287 v knjigi Johns in Martin "Analog integriranih vezij", ki ga je objavila Wiley.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back