Kako, da simulira učinkovitost SNR?

C

cenyunyun

Guest
hello,
Zdaj, jaz sem projektiranje-sigma DAC delta.Ampak ne vem, kako simulirati delovanje-sigma modulator delta kot SNR.

Hej,

To je bilo nekaj časa, odkar sem dealth z delta pretvorniki sigma.Vendar menim, da je tipičen način za merjenje SNR (vsaj v simulaciji MATLAB, in v dokumentih IEEE) je, da uporabite eno-ton sinusnega signala z amplitudo, enaki polovici popolno dinamični razpon s / d pretvornik in z ekvivalentno frekvenco, pol passband širine.Nato merimo enotni ton v spektru proizvodnje in ga primerjati z ravnjo hrupa v vašem pass-band.

S spoštovanjem,
TS

Če želite Tiger-Shark:
Hvala, prvi.Sem že študiral nekaj IEEE dokumenti in približno vedeti SNR.Ampak ne vem, ali naj se načrtovanje DSM modula, metode reševanja dinamičnih in simulirati njegovo uporabo SIMULINK.Če bi jaz to naredil, ne morem dobiti podatke iz rezultat SIMULINK in zato ne morem caculate SNR.Ali mi lahko poveste, ali je moj način narobe?

Narediti SDM simulacije v Matlabu je dokaj enostavno.Ko sem začel sem imel pogled na že obstoječe modele.Pomagali so mi, da bi začeli in razvijati svoj lasten modelov.
Si lahko prenesete nekaj primerov iz:

http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/loadFile.do?objectId=2460&objectType=file

Samo delo z Matlab kodo in videli boste, kako izračunati SNR.
Tudi, ko vam iskanje na krovu boste našli celoten rutino matlab objavljen na tem, kako izračunati SNR, THL, SFDR ......

Hi, svensl
Ali obstaja kdo, metode reševanja dinamičnih sistemov za izgradnjo modela za čas neprekinjene sigma-delta modulator?Added po 2 minutah:Veliko ljudi uporablja začimb model neposredno za simulacijo continous času SD modulator.Jaz sem tava, ali je učinkovit za to.

delati jaz zaslužiti SNR v skladu z preusmerilo izhodni tok frekvence ojači?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back