Kako, da simulira Chopper ojačevalnik?

P

Pipeline

Guest
Ker smo morali dati 2 impulzna signal kot 2 fazah, če jih uporabljamo prehodni sim, kako simulirati AC dobiček ojačevalnik? Hvala!

Če imate dostop do Cadence Spectre, bo PSS in PAC ne dela.

ja, jaz sem z uporabo Spectre. Ampak jaz ne vem, kaj PSS PAC ali stati, bi mi dali nekaj podrobnosti? hvala!

Hi, Za merjenje AC dobiček, u morali dati dc na vhod in AC = 1 pri enem od pozitivne ali negativne vhod. Potem, ukrep pridobijo s klikom na VF calculater, kliknite na obeh vozlišču proizvodnje, nato na obeh vhodnih vozlišče in model formula v izračuna in nariše. potem boste dobili ac dobiček. zadeva, suria3

Mislim, da je enostaven za Spectre, da simulira rezanje ojačevalnik ac uspešnosti. Ampak kako o uporabi Hspice?

Pipeline, PSS je pogostost temelji ANALIZA. Uporablja se za swithched kondenzator vezja in mešalniki. Uporaba te ANALIZA je mogoče vedeti, dobiček, ki ustrezajo različnim frekvenco vhodne čemer je treba upoštevati vpliv pogostosti prevodov. Lahko najdete več podrobnosti v priročnikih in vajah. Tudi nekaj podrobnosti o Ken Kundert (Cadence avtor) stran: http://www.designers-guide.org/Analysis/ Upam, da pomaga

Za skal81, Kje lahko prenesete ročno ali vajah v Cadence Spectro? Ali yo so to?

Pozdravljeni, spodaj; i priložene vaje, da pojasni, kako uporabljati mnogih analizo v spekter, vključno PSS, PAC .... simulira fazni šum .... itd .. upam, da vam pomagajo pri Huseina Adel ASU Egiptu

Hi husseinadel, Najlepša hvala. Ali veste, kje bi dobili oceno kopijo Spectre?

[Quote = husseinadel] Pozdravljeni, je to kadenco pomoč in dokumentacija? thand u. spodaj; i priložene vaje, da pojasni, kako uporabiti številne analize v spekter, vključno PSS, PAC .... simulira fazni šum .... itd .. upam, da vam pomagajo pri Huseina Adel ASU egypt [/quote]

in kako narediti analizo hrupa okoli helikopter ojačevalca v sim tran

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back