Kako bobna photoplotter delo?

W

weeyndha

Guest
Ali kateri koli organ vedel, kako se bobna photoplotter delo?

Boben je prvi electrostatically napolnjena.Potem glede slike je osredotočena na to.The photos spremeniti stopnjo dajatve na boben.Potem bobna izpostavljena tonerja.Tonerja palčke za boben z elektrostatičnimi sil.Potem bobna je valjani na papirju, ki prenese tonerja na papir.V dokumentu se nato segreje zaradi česar tonerja držijo papirja.

flatulent, ki ste ga pojasnjujejo laserski tiskalnik.Kaj sem hotel vedeti je boben photoplotter

To je, kako vse kserografični metod dela.Sem bil pojasnjujejo standard Xerox stroja od 40 let.

Zdaj razumem tvoje vprašanje.V dokumentu je na vrtečim bobnom in črnilo vira se premakne v smeri pravokotno.Na ta način boste dobili raster scan.Črnilo vira je zelo podobna črnilom jet tiskalniku.

To je zelo podobno kot žice foto izumil način, ki ga oseba v Kanado okoli 1925 in se uporablja za desetletjih z novicami dokumentov za pridobitev njihovih fotografij.

Živjo

Lahko razložim (sem noter).eni strani fiilm se postavi na boben in s Pritisk zraka je Nepokretan iz bobna.Obstaja lasersko glavo nad bobna (v mojem primeru 256 vrstici laserske LED).in ta glava se premakne od začetka do konca vrstice brez spreminjanja položaja bobna.ki kroži po bobnu in drugi vrstici je.To
je vse.Če imate več vprašanje je lahko zahtevate.

Adijo

Izgleda, da obstaja veliko načinov za to.Tebe je opisano od izdelka, ki se uporablja za proizvodnjo, pritisnite art pripravljeni delati za revije in knjige.

Predstavitev sem vključil tudi morphing program, ki je bil uporabljen za spremembo fotografije žensk Modeliranje oblačil tako, da njihove noge in waists so bile, da ima manjše premere.Toliko za stare ljudske da kamera nikoli ne laže.

Pegasus,

Ali ste prepričani, da boben ne vrtijo continuosly?

Kar sem jih kdaj videl ta plotter ...

Bobna se contantly vrtijo pri visoki hitrosti ...
Je hitrost vrtenja in lega se spremlja z rotacijskim koder ....

Laserski glava premika horisontaly ...
To bo napisal eno vrstico kot premaknete na naslednji vrstici ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back