Kakšni so najnovejši rezultati raziskav o Big Bang?

S

steve_rb

Guest
Iščete najnovejše informacije in dicscoveries o Big Bang? Steve

Ta knjiga je najbolj absorbira. To manjka nekaj tabel, vendar ne boste res izgubil veliko. Zaradi manjkajoče tabele, sem kupila knjigo in jo preberite še enkrat.

Hvala. Upam, da ne veliko manjka. Jaz bi se gratfull, če ljudje vedo o velikem poku, da explaine nekaj osnov za začetnike, kot sem jaz o tem, kako je vesolje ustvaril od prvega trenutka. Kot izhodišče je obviouse da je treba izhajati iz "nič", in potem najbrž ne bi smelo biti dveh delcev z nasprotnim nabojem. Kot prvo vprašanje bi rekel, kaj pa masa? Očitno je, da je treba dva delcev vsaj ustvaril, saj imamo le dve vrsti nabojem (+ in -). Če na prvi stopnji v vesolju predpostavimo dveh delcev, so bili vsi greated ohranitveni zakoni morajo potem ohranitev tega sytem najmanj dveh delcev, morajo imeti nič energije. Da bi jim mase moramo verjetno mislijo, tretje nevtralen delec, ki povzroča zlivanje dveh ali vseh treh in sproščanje energije, je treba obrniti v svojo maso tako da bomo še vedno nič energetskega sistema, ampak sistem delcev iz nič. Zdaj Kaj sledi? Sem pravilno up t te točke ali ne? Kaj je, ali manjka? S spoštovanjem

Po razmišljanju to temo, sem dobil več vprašanj. Kaj je odnos med Big-Bang in črvov luknje? Ker je pozitronsko (pozitivna elektronov), obstaja vesolje je obrazec, ki ga pozitrona? Če je odgovor pritrdilen, kakšen je odnos med črv luknjami in pozitrona svetu?

Ste prebrali knjigo "Kratka zgodovina časa"? Mislim, da bo prebral po branju tega.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back