Kakšne so vaše očala o Pojasni razmikom?

J

jake

Guest
Kdo mi lahko pove specs vašega Pojasni razmikom, kot so, Noise (10-20KHz) in PSRR (

Kdo se uporablja veliko vlogo Vdd napetost? če Vdd olny 1.8V, PSRR 80B ni tako enostavno. če Vdd napetost je več kot 2.5V. 80dB PSRR je mogoče, se lahko sklicevanje nekaj papirja. Ampak Noise 10 UV je tako težko, da to storite. Normalno Nosie je 20 ~ 25uV v procesu standardni CMOS. Ne vem, raven hrupa v BJT ali BiCMOS proces.

[Quote = tsanlee] Kdo se uporablja veliko vlogo Vdd napetost? če Vdd olny 1.8V, PSRR 80B ni tako enostavno. če Vdd napetost je več kot 2.5V. 80dB PSRR je mogoče, se lahko sklicevanje nekaj papirja. Ampak Noise 10 UV je tako težko, da to storite. Normalno Nosie je 20 ~ 25uV v procesu standardni CMOS. Ne vem, raven hrupa v BJT ali BiCMOS proces. [/Quote] ja, Vdd napetost je 2.7v na 4.0v. PSRR je realiziran. Ampak Noise je težko uresničiti. In Zavedam 1.6v referenčno izhodno napetost. Varovalni prispeva tudi hrup na izhod.

Ali mislite line Uredba, kakor je DC PSRR? Ali pa kako si določite DC PSRR. PSRR kolikor vem, se nanaša na majhen signal, da je treba AC.

[Quote = fantaci] Kakšno PSRR? DC ali AC? [/Quote] Seveda, To je AC PSRR. In vir napajanja na vhod (Vdd), in ne AC analizo, izmeriti in izhod.

PSRR DC v Pojasni razmikom spec. smo pogosto imenujemo "Line uredba" frekvenčnih = 0Hz "= DC" Pojasni razmikom proizvodnja je 1,25 ~ 1.3V, tako da boste potrebovali nekaj buffer. Lahko zmanjša BW pufra vezja, to lahko izboljšajo vam nosie ravni.

Hi tsanlee Nič ni kot DC PSRR in ne BGR lista omenja line Uredba, kakor je DC PSRR. Next vaš BGR izhod je varving z 50mv pod kakšnimi pogoji. Ali je line uredbe. Ali pa je to temperaturo, povezano ali procesa sprememb. Prav tako lahko vir hrupa, ki je Majorly nizke frekvence, lastna vezje zmanjšale le za sekljanje.

Ja, Nihče call it DC PSRR, Low Frequency PSRR učinek line ureditev Pojasni razmikom. Najboljši TC od Pojasni razmikom je 1,25 ~ 1.3V v različnih procee. Proces varition na eni rezin je ± 50mV ~ ± 80mV odvisni od livarne. Glavni vir hrupa prihaja od 1 / f hrup, in zmanjšati BW lahko zmanjša nosie (toplotna hrupa in približno 1 / f hrup).

Pravite, da bi lahko zmanjšali 1 / f hrupa, ki jih redicing BW varovalnega. Jaz Haver ni prebral ali slišal katere koli metode, ki bi lahko zmanjšali 1 / f hrupa z redukcijo BW. Varovalni bi v vašem razlaga delajo več kot filter, če razumem vaše razlage pravico. In ne exsists filter, ki bi lahko zmanjšali toplotno ali 1 / f hrupa ali hrupa naprave ravni. Line ureditev je specifikacija DC nobene zveze z AC sploh. Ne, ne moreš call it nizke frekvence PSRR. In nizke frekvence PSRR sub HZ frekvenčnem območju vpliva na izravnavo BGR ne line uredbe. Enote urejanja line, so spremembe v napetosti za spremembo na enoto v napetost ne decibles. PSRR pove valovanje ac pri oskrbi po tem, koliko atteunation se pojavi na izhodu

[Quote = Apollo13] Pravite, da bi lahko zmanjšali 1 / f hrup, ki jih redicing BW varovalnega. Jaz Haver ni prebral ali slišal katere koli metode, ki bi lahko zmanjšali 1 / f hrupa z redukcijo BW. Varovalni bi v vašem razlaga delajo več kot filter, če razumem vaše razlage pravico. In ne exsists filter, ki bi lahko zmanjšali toplotno ali 1 / f hrupa ali hrupa naprave ravni. Line ureditev je specifikacija DC nobene zveze z AC sploh. Ne, ne moreš call it nizke frekvence PSRR. In nizke frekvence PSRR sub HZ frekvenčnem območju vpliva na izravnavo BGR ne line uredbe. Enote urejanja line, so spremembe v napetosti za spremembo na enoto v napetost ne decibles. PSRR pove valovanje ac pri oskrbi po tem, koliko atteunation pojavi na izhod [/quote] sem prav tako niso prebrali ali slišali katero koli tehniko, ki zmanjšujejo coulde 1 / f hrupa, ki ga BW reducthon. Ali mi lahko poveste nekaj papirja o tem? Dejstvo je, da ni tako! BTW: za PSRR, sem samo skrb za nizko PSRR frequecy (

Si lahko preberete to knjigo "Analog Circuit Integracija Design / David A. Johns, Ken Martin" Obstaja nekaj razprave v poglavju 4.

U lahko očala naslednjem vrstnem redu: DC PSRR: -45 dB AC PSRR:-25dB Temp. coeff. : 100 ppm / C Startup čas: 20us

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back