Kaj senzor in mikro uporabiti za infrardeči termometer?

C

cpx

Guest
Želim zgraditi vezje za IR thernometer. Bi lahko kdorkoli povej mi, kateri senzor in mikro krmilnik lahko uporabim? Prav tako želim imeti vezje shematskimi. Thx veliko. D

Assalamo ASllykum! Lahko uporabite IR na dva načina. Najprej uporabite HT-12A in HT-12D za IR oddajanje in sprejemanje. To IC so zelo enostavna v uporabi, in lahko pošljete podatke, ki jih ti lahko IC. Drugi pametno pošiljate in prejemate podatke, ki jih neposredno in preverite logični nivo na reciver, ki se pošlje s Tarnsmitter IR. Skrbi : D Bye: |

Živjo Tukaj je senzor, ki jo uporabljam pri projektu v zvezi z IR senzor temp Vsa vprašanja dont kontaktne pozdrav

Dragi Ave_Rapina, Thx veliko. Dokument je precej useful.Actually, želim za merjenje temperature človeškega. Točnost senzorja lahko 0.5C ali celo 0.1C. Vendar pa večina senzorja, ki ga je Ave_Rapina za merjenje plinov in stroj. Se mi zdi še en model, ki je LM92CIM, ne vem, ali lahko merjenje temperature ne. Vsakdo, Thx za svoj predlog

Zdravo se lahko senzor uporablja na človeka, ampak so drugi senzorji, ki so bolj točni. Ta senzor je normalno uporablja v temperature Fluke IR in podobnih derivatov. Včasih sem tudi senzor temp termopah preveriti natančnost oblikujejo in rezultat je bil dober. Seveda je vrbov preberite max temp nad zornega kota senzorja. Lahko mesure od 0 absolutno "ne" sevanja do 100 ° C Lahko mesure več, vendar pa potrebujejo filter absorve nekaj sevanja ans Seveda korekcijski faktor glede filter. Senzor jaz raba ponujata termopah za nadomestilo od temperature okolja. Odgovor sem kmalu so vezja becouse i ta trenutek samo še na papir meni

Ali je kdo lahko da mi shematskimi infrardečih thermometer.I zares potrebujejo. : |

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back