kaj povzroči SMPS da slišnega hrupa?

N

nimeshasilva

Guest
Hi all, imam majhen problem, kar povzroča nekaj SMPS da slišnega hrupa? je to normalno ali katere koli vpletene vprašanje? coz večina SMPSs ne delajo nobene zvočne zvoki kolikor jaz vem. Hvala

zmanjšuje vhodna napetost mora povečati pri prehodu hitrosti choper Da audioble hrup comeout

Hvala za hiter odgovor, sem zagotavlja pravilen vhod napetost. (110V v mojem zadnjem primeru, in tudi sem doživela hrup z močjo 230 računalniška enota dobavo)

To je odvisno od modela. V nekaterih moči IC, ko je delovna frekvenca odkrije, da vstopijo audio območje, so nekateri ukrepi, da bo zmanjkalo tega frekvenčnega območja.

Nisem strokovnjak ... , ko iz računalnika ... Mislim, da je problem v izpušnih Fan ..... ali je lahko zaradi velike stopnje nihanja napetosti v vašem omrežno napetost (i, e, 110V / 230V) ... drugem primeru lahko zgodi, če ne uporabljate UPS (neprekinjeno napajanje )....

Hrup je preprosto spremembe toka v tuljave magnetna nihanja, ki povzročajo kar povzroči rahlo mehansko gibanje v in okoli njih. Delujejo kot majhne zvočnike. Nekateri SMPS imajo preklopne frekvence višje od zvočne območju, tako da vam jih ne slišite, pa imajo drugi več togih delov, tako da se gibljejo manj. Spremembe v napetosti ali toka, se bo spremenila preklopne frekvence ali valovne oblike, zato zvok spremembe. To je čisto normalno, če je siten na trenutke! Brian.

ja se strinjam s, betwixt. To delovno mesto, lahko koristna prav?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back