Kaj naj izberem?

B

Black Jack

Guest
Kaj naj izberem?LECROY WS434 vs TEKTRONIX TDS3034B ...

Jaz raba TEK osciloskopi.
Zdaj pa jaz ne morem izbrati LECROY WS434 ali TEKTRONIX TDS3034B.

Ali lahko delite svoje mnenje o LECROY WS434?
Ali WS434 bolje TDS3034B?

Preverite očala in videli, katera je dejansko boljša, ali katera ponuja najboljše razmerje med stroški značilnosti razmerja.
Toda LECROY vtis me nikoli (in gumbi so vedno v napačnem mestu).Jaz bi šel s Tektronix kadarkoli.

Smo izbrali LECROY Wavesurfer 500MHz 4Channel model in že imamo 350MHz 3 kanal LECROY Waverunner.
Wavesurfer je 10 "touchscreen in WindowsXP deluje na to, da lahko zaženete vašo programsko opremo na njem. Debelina je enaka, vendar pa Wavesurfer je veliko večji zaslon, USB / reže za pomnilniške kartice.

in sem slišal, da je hrup Tektronix problemov na tem forumu.
s spoštovanjem

Pravilna na problem hrupa Tektronix.Preizkusite področji, ki vas zanimajo, ki jih Premikajoči prispevek in videli, kako je stanovanje v sledovih.Tek je za redno delo okoli valovne oblike s funkcijo povprečenja.To povprečje kakršen koli glitches morda vas bo zanimalo Po drugi strani pa Tek je funkcija sproži napaka, kjer lahko narediš eno sproži zamah na srčno širino in višino meril.

Živjo,

Pravkar sem prodala svoj TDS 784A DSO s polno možnosti (isti problem s hrupom), imam Tek 2465B Analogni in ne želim zamenjati za kakršno koli digitalno področje.Ko je treba wacht "zapleten" signal, kot so video signal, ali iz posebnih senzorjev ste res manjka veliko informacij o DSO.

Res ne no, če OVP je res bolje, da accorging Tek dajejo dodatno razsežnost, ki je podoben analogni področje.

Všeč mi serie TDS30xx, imam predstavitev pred kratkim na razstavi, vendar niso imeli "kompleksni" signal pokazati le funkcijo generatorja z "čisti signal".

Če kupim eno, da bo TDS3054B ( / -8000)

Všeč mi je nov Hameg kombinirana analogno / digitalni, res super instrument za samo 1800, vendar seveda ne FFT in druge značilnosti, vendar je FFT pošteno koristen na 8 bitov pretvori signal?

hc

Pojdi z LECROY!
Ne bo vam žal to tudi če je cena višja!Moja zadeva

Kdor uporabo INSTEK področje?

http://www.instek.com/GDS-820.htm

hc

Moj TDS 3054B hrupnem je tako kot vse njene samooplodnih bratrance in sestrične.Ima veliko prikladno pridobivanja in značilnosti matematike, vendar pa to področje ne bo nikoli nadomestil moj zaupljiv Tek 2467B ali 7104 s svojo polico polno plug-ins.

3054B's FFT funkcija je včasih koristno, vendar je ne ujema za dobro analizatorja spektra.

Živjo,

V vmesnem času sem LECROY 6100 (4 chanels 1GHz in 10Gs) za test bom verjetno kupil.
Moj zadnji DSO je TDS784, sem prodal, da predvsem zato, ker to področje 1GHz ne more prikazati signal z nekaj ľs periode, ki je precej velik, je prikaz podatkov skoraj naključno na zaslonu, sem stvar je spomin velikost problem.
Sem lahko popolnoma prikaz tega na analognih obsegu in Fluke 123.

Obstaja velika razlika v primerjavi z LECROY TDS784, da sem dobil in mislim, da tudi TDS3000 serie.Mogoče bi moral primerjati LECROY 6100 en Tek 5000 ali 7000 serija.

Všeč mi LECROY, meni je gumbi so bolj kot logika Tek in ojačevalnik ni hrupnem kot tek na nizki ravni signalov.

Kupi LECROY, večjo vrednost za denar, preverite spletni strani LECROY na video področju, je "življenje" comparaison med TDS3054B in Waverunner.

hc

tds3034 je 9bits v verticle.I kot tds3000 mislim tds3000 serija stroški / lastnosti razmerje nice.I misliš Instek GDS serija je zelo slab osciloskopa le 100ms / s v realnem času.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back