Kaj je VSWR anteno?

M

mehdi_an

Guest
Pozdravljeni vsi mi prosim opišite, da je tisto, kar je VSWR v anten? Lep pozdrav

first u vedeti .. Kaj so stoječe valovanje ... potem bi u mogli vedeti o napetosti razmerje stoji val. Zdaj u vedo, da vsak medij ima faktor imenovan impedance. u lahko iščete opredelitev impedance iz google ali wikipedia.org zdaj kaj res zgodi, da ko priključite antenski kabel na usaully imenuje feeder kabel .. moramo, da se spoji med kabel in anteno. ko je impedanca antene nižje ali enako na to, da se od kabelskih signalov uspešno prinaša. če pa je antena impedanceof več, da je ta kabel potem signal valov vrne nazaj ali odsev pride .. prišel čas, da ti valovi premika preveč sem in tja betwen kabla in anteno tako creats stoječe valovanje. zdaj je razmerje med dejansko valovi, da odraža val, ki je SWR kazalec kaže valovi premetavati sem in tja v prenosni daljnovod, in kot tak, povečanje SWR ustreza povečanje moči v skladu prenašajo po dejanski moč. To je povečalo moč se bo povečala RF izgube, kot je povečana napetost narašča dielektrične izgube, in povečana trenutno povečuje uporovne izgube. za nadaljnje študije glej: http://en.wikipedia.org/wiki/VSWR , če u našel to pomoč kliknite "Pomagal mi je" gumb spodaj

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back