kaj je priprava podatkov v fizični design?

V

vamsi_addagada

Guest
plz koli razložiti, kaj je priprava podatkov v fizični design?

Kaj vse se počutim v zvezi s pripravo podatkov v PD pripravlja libs analizo hrupa (CDBs v kadenca svetu), livarne podatki, potrebni LEF in čas libs ... itd. Delam v kadenca svetu, zato sem dobil te stvari, in bo v različnih drugih orodij EDA, kot synopsys ali magma

Ko začnete nov projekt, morate najprej ugotoviti, ali je FP / IP konstrukcijskih podatkov veljavni in dosledni. Razen če podatki bile že preverjene in potrjene, morate predvidevati, da so Pre-CTS neskladja in druge težave, ki jih je treba rešiti pred nadaljevanjem CTS. Priprava podatkov vključuje potrjevanje netlist in knjižnice, preverjanje Syntax čas omejitve, potrjevanje Timing omejitve, reševanje Footprint Nedoslednosti, potrjevanje floorplan, Ustvarjanje Cap tabela za pridobivanje RC in za izračun zamude ... Hope u dobil idejo ... Če u še hv koli dvomi nato u lahko vprašate mene ... Me Odgovori

Odlično VLSI,, Upam, da ste zelo expierienced v tej industriji

Hi VLSItechnology, bi u pl izdela o tem, kako rešiti u odtis nedoslednosti? hvala, Sowmya

odtisi stopal se običajno uporabljajo pri optimizaciji, upsizing ali downsizing, tako orodje bo nadomestil katero koli celico s podobnimi print nogo, če dve std celice, ki imajo isto nogo print, bi morali biti logično isti i, e funkcionalnost in ne na i.os, potem lahko orodje, ki jih uporabljajo za optimizacije, če odtis je v neskladju, potem lahko optimizacije povzroči neveljavne podatke

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back