kaj je prihodnost sinhronih vezij?

N

news

Guest
Google zaprezentował Zeitgeist 2010 - zestawienie haseł najczęściej wpisywanych do wyszukiwarki w Polsce i na świecie. Wyszukiwarka jest barometrem najważniejsz...

Read more...

ker ima veliko več sinhrono preklapljanje hrup in porabo energije, ko postane večji čip, to problem, je težje obravnavati. Mislim, asinhroni vezje, ki ima malo otoki sinhroni krogu so naša smer. morebitne pripombe dobrodošle. Lep pozdrav

dobro, da je odkrit z u .. sem worin z asinhronih vezij in možnost oblikovanja tega zdi, da so zaskrbljujoče, če v primerjavi s sinhrono načrtovanja vezij. 1 Pomemben dejavnik je nizka poraba na področju oblikovanja mogoče doseči s to asinhroni sistem komuniciranja. prednosti, kot so: - nizka moč doseči, saj podpira ure osvetlitve nič stati moč podpira adiabatno računalniške boljše združljivosti s to zasnovo obstaja Req in ACK signali .. izgubo podatkov je zmanjšana na minimum. zelo malo nagiba je mogoče najti v tem design. obstaja ena knjiga še posebej na asinhronih vezij s Meyers. prebrati to knjigo .. njegovo zelo koristno, saj daje poglobljeno analizo asinhroni oblikovanja ckt. v zvezi,

Jaz sem se strinjam s tabo o asinhroni krogu bo igrala veliko vlogo v digitalni prihodnji na design. ampak mislim, da bo sinhrono vezje še vedno najpomembnejše metode v prihodnosti še mislil, močnejši sinteza eda orodja se lahko uporabljajo za asinhronih vezij. zato, ker človek je vedno dobro, da A enostaven načrtovalskih metod in Harmonizovati metoda je lažje. lahko Galona je najboljša izbira v prihodnje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back