kaj je pomen magnetne stene, električni stena

S

sundarmeenakshi

Guest
kaj je pomen magnetne stene, električni stena anteno deisgn

Wall je ovira.
električni stena pomeni, da ni elektrike bo sprejet
magnetni steni pomeni, da ni magnetnega polja bo minilo.

kspalla wrote:

Wall je ovira.

električni stena pomeni, da ni elektrike bo sprejet

magnetni steni pomeni, da ni magnetnega polja bo minilo.

Ta koncept se uporablja v pasivni krog Mikrotrakasta design večinoma filter design, kjer si par dva resonatorjev.
Electric stena pomeni, da vstavite kratek stik in magetic stena pomeni, da je odprto vezje ..

Če se študija micristrip struktura vedenje boš dobil ta koncept.

Abhishekabs wrote:

Ta koncept se uporablja v pasivni krog Mikrotrakasta design večinoma filter design, kjer si par dva resonatorjev.

Electric stena pomeni, da vstavite kratek stik in magetic stena pomeni, da je odprto vezje ..Če se študija micristrip struktura vedenje boš dobil ta koncept.

Mikrotrakasta filtri za RF / mikrovalovne aplikacije Z Jia-Sheng Hong, MJ Lancaster

Preveri vse knjige o Mikrotrakasta filtrih in resonatorjev spojke za več referenčnih.

Kako lahko odprto vezje je magnetni steni?
Jaz sem zmeden.

Ok, to, kar sem razumel, prosim povej mi, če se motim.
če vidite prenosni daljnovod, terminologijo,
Če je vaš namen je odprt torej eklektična področju, ki je napetost največja in za krajše napetost enaka nič, kajne?
tako da če rabiš Odpri vezje potem Electric področju bo prevladovala v redu?
Potem se jo lahko označilo kot magnetni steni.

Vem, da sem lahko narobe, vendar je bilo to, kako sem WAM poskušam prepričati sebe.

Prosim, pustite me, če obstajajo druge razlage ..Dodano po 11 minutah:Če je filter nekaj stran in želite spojiti dva Mikrotrakasta skladu z magetic polje, ki ga vstavimo električni steno, kaj boste storili?

Razumem, da ne govorimo o ravnina simetrije, kot so električna in magnetna ravnina ravnini.

Vprašanje je približno stene.pomeni popolno zamašitev vloži bodisi električni ali magnetni.

Vaš utemeljitev ni prepričljiva, da me.

Za steno Electric preprosta Perfect dirigent je v redu, kot dotika električnega polja je enaka nič.

Za magnetno bomo morda morali AMC strukture za boj proti magnetne vložena.časovno spremenljive magnetni vložena ni mogoče ustaviti bodisi vodnika ali dielektični materialov.

Have a pogled na ta dokument.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

halo tam

tudi jaz menim električni stena pomeni, da ni dotika električnega polja, vendar ne more biti električnega polja, da je normalno, da se zid

Podobno magnetna stena pomeni, da ni dotika magnetnega polja, vendar ne more biti magnetno polje normall na to zidno

jaz upanje to pomaga

s spoštovanjem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back