Kaj je največjo prednost mojega opamp?

J

jutek

Guest
zdravo, kaj je največje možno pridobiti tega stika? i ne morejo dobiti nič več 200V / V z Vdd = 1.3V in ibias 2uA zvezi

Dobiček ur OP-AMP je odvisna od povratnih informacij, ki u zagotavljajo. Če u zagotoviti povratne informacije v suchway ur, ki je upor v FB dobri, potem lahko dobite u pridobili kaj vse u potrebno.

[Quote = omsi] dobiček ur OP-AMP je odvisna od povratnih informacij, ki u zagotavljajo. Če u zagotoviti povratne informacije v suchway ur, da je upor v FB dobri, potem lahko dobite u pridobili kaj vse u potrebno. [/Quote]??? Govoril sem o tem odprto zanko dobiček, ki je le 200V / V

Mislim, da bi diode pristranskosti M1, M2 v shemo, in vezje pridobili mora biti večje od 60dB

Ta konfiguracija ni ojačevalnik, ker ni signala pot od vložka k izhod (brez signala tok iz možganov do vrat !!!). Vaši rezultati simulacije so verjetno incorect, in pridobiti mora biti 0. Če si hotel, da bi zložen cascode potem m1, m2 ne bi smela biti tam ... Če si hotel, da bi m1, m2 diode povezane (enostavne OTA ojačevalnik) ni smiselno, da imajo cascode M7-10 vzporedno z enostavno ogledalo m3-4 na izhodni stopnji.

sem imel, da bi prekinil M7, M8 par, da se zagotovi delo z Vdd = 1.3V sem naredil prav?? Torej, kot lahko vidite, je ampflifier. v članku, da ima okoli 70dB, vendar z M7, M8 par. zadeva

preprosto morali povezati s serijo 2 tranzistorjev M1 in M2 (Povežite svojo kanalizacijo do svojih vrat). Shematični boste poslali bo njihova vrata plavajoče. To vezje je trenutno-ogledalo Opamp. tok 1. faze je bilo razvidno, da 2., zato m1 in m2 morajo biti povezani s serijo tranzistorjev. Lahko najdete več podrobnosti o tem v Johns in Martin. Prav tako bi izboljšali dobiček iz tega kroga, lahko uporabite finančnim vzvodom na tekočem ogledalo opamp. Regards

[Quote = elbadry] preprosto morali povezati s serijo 2 tranzistorjev M1 in M2 (Povežite svojo kanalizacijo do svojih vrat) [/quote] seveda:). M1 in M2 so diode povezani, sem pozabila nanj, ko sem bil preoblikovanjem . ampak simulacija je še vedno isti, vzrok i uporabo hspice zdaj, to je pravico krog

OK zdaj je ojačevalnik. Kot prvi videli, če vse MOSFETs delo v aktivno območje. Če je vaš dobiček je majhen se zdi, da nekateri od njih so v regiji triodno (morda bias1 napetost je premajhna). Bilo bi dobro, če vam pokaže dc napetosti. Na primer poskusite uporabiti normalno tekoče ogledalo, in videli, kaj se zgodi. Obvestilo, da bi morali dodati M7-M8 tranzistorjev (sre.gif krog), ali cascode ogledalo nima smisla.

2 stopnji brez arhitekture cascode, donos = 200 je običajno velja za 0,13 um techs v 1,2 oskrbo, razen če vam ni mar pasovne širine in izhod zamahu.

[Quote = pik] Obvestilo, da bi morali dodati M7-M8 tranzistorjev (sre.gif krog), ali cascode ogledalo nima smisla. [/Quote] Mogoče je njegova napajalna napetost le 1.3VI mislijo dodajanje M7-M8 tranzistorjev (sre.gif krog) ne bo pustil vse tranzistorji delujejo v nasičenosti, zato se je znebil tega.

[Quote = Corel] Mogoče svojo napetost je le 1.3VI mislijo dodajanje M7-M8 tranzistorjev (sre.gif krog) ne bo pustil vse tranzistorji delujejo v nasičenosti, zato se je znebil tega. [/Quote] Da bi lahko problem za 1.3V. Želel sem poudariti, da ni veliko smisla preprosto povezati sedanje ogledalo vzporedno z cascoded trenutno ogledalo, saj je izhodna impedanca določa manjše od teh dveh. V tem primeru ne smete pričakovati visok dobiček. M7, 8 iz opamap.gif lahko maksimalno improove pridobitev za 2x faktor (v resnici manjši), ki je veliko manjši od pričakovanih iz cascode končne stopnje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back