Kaj je najboljše orodje za učenje VHDL?

S

servopump

Guest
Hi All,

Jaz sem novi v VHDL dostop do ActiveVHDL in ModelSim.

Rad bi jih uporabili z deli Xilinx.

Kateri je najboljši program za novo osebo hitrega učenja?

Vnaprej hvala za vaš nasvet.

ServoPump

Za začetnike najboljše orodje za učenje VHDL bi Xilinx orodja in so availabe prosta mesta Xilinx's.

www.aldec.com.

njeno orodje je tako prijazen za začetnike.
vi moči začeti to.

ActiveHDL je definitivno boljša za začetnike, ker vsebuje HDL vstop, grafični vnos in simulator v enem paketu.

najboljše orodje za učenje bi se FPGA VHDL.
kot altera, Xilinx, Actel

aldec dejavno-HDL je dobra orodja za učenje VHDL.
Ko je famlious z VHDL jezik, morate uporabiti synplify, modelsim, ise.
V nasprotnem primeru, jezik ni uporaben.
Ker obstaja velika razlika med realno načrtovanje in čisto HDL.

Več informacij najdete na spletni strani, fpga.com
in xilinx.com

Treba je uporabljati FPGA thynthesizer všeč synplicity ... preveriti, če je vaš VHDL kode optimalno v vsakem trenutku.Potem bi lahko svoje pisne zmožnost povečanja.

lckpiezo wrote:

Treba je uporabljati FPGA thynthesizer všeč synplicity ... preveriti, če je vaš VHDL kode optimalno v vsakem trenutku.
Potem bi lahko svoje pisne zmožnost povečanja.

našel knjigo za VHDL za digitalno načrtovanje, kot je tista, ki je napisal cipresa FAE FPGA.

kevin somthing.

živjo,
see more, če u moči zaslužiti doulous CBT za VHDL (www.dolous.co.uk) .. itz zelo dober nu designining takoj začeti z uporabo VHDL ....ena opomba .. jaz ne misli, itz free .. vidim, če kdorkoli moči porazdeliti to ...

Mislim, da le dobro knjigo besedilo in dober simulator kot modelsim je dovolj za pridobivanje theoritical znanja.

Te spletne strani so mi pomagale, da preuči VHDL zelo veliko:

http://www.vhdl.org/comp.lang.vhdl
http://www.vhdl-online.de/V začetku sem rabil to orodje ...
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Živjo,Active HDL & Xilinx orodja so dobre za začetnike v VLSI načrtovanje z uporabo VHDL ...
in

ModelSim & Synplify Pro so odlična orodja za napredno / professonal oblikovalci ...

Samo je odvisno od vas ....

Xilinx Simulacija Je dober ...

ModelSim je dober simulator za VHDL, in lahko udeležijo Dolous usposabljanje za VHDL.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back