Kaj je najboljše knjige za OP obliko?

T

tony_wu_ad

Guest
Jaz sem poskušal študirati operativnega programa. Ampak jaz ne vem, kaj je najboljša knjiga za začetnike kot sem jaz? Vaš predlog bi appriciated. Hvala vnaprej.

Analiza in načrtovanje analogna integrirana vezja (četrti Edition), ki jih Gray, Hurst, Lewis. Meyer

op-amp vezij (z op-amp) ali op-amp design (op-amp tako)? Ta dva sta različni vidiki.

Jaz bi predlagal, "da Introducton CMOS OP-amperov in primerjalnih" z ROubik gregorijanski, ta knjiga je isti razred, kar zadeva knjige Razavi je, pametno

Če želite hiter dostop do njih, preberite knjigo Razavi je. Če želite izvedeti več podrobnosti, preberite Allen in knjige Gray. In poskusite najti več materialov v IEEE.

uvod v skupnih tržnih ureditev OP-amperov in komparatorji [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] h ** p :/ / www.edaboard.com/viewtopic.php?t = 99896 & poudarjajo = gregorijanski

Visiti Ti.com, in si za "OP za vsakogar«, datoteka je zelo popoln o OP!

To sporočilo lahko dam nekaj namigov: hxxp :/ / www.edaboard.com/ftopic136982.html~~dobj~~HEAD=dobj

Knjiga Razavi za "oblikovanje Analog CMOS integriranih vezij" Poglavje 9 &10; knjiga Allena "CMOS Analog Circuit Design" poglavje 8 in 9

Rad bi priporočam knjigo Allena, in razlog je lahko našli kako je mogoče preveriti (v simulaciji) v opamp je odprto zanko dobiček, ki ICMR, Izkrmiljenje na izhodu in druge parametre.

lahko poskusite tudi z opamps Barna. Mislim, da imam nekje v datoteko pdf .. ali pa jo morda najdete na spletni strani [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 10 minutah: [/color] [/size] lahko poskusite tudi z opamps Barna. Mislim, da imam nekje v datoteko pdf .. ali pa jo morda najdete na spletni strani tukaj je link http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=63443&highlight=barna

Analiza in načrtovanje integriranih vezij (Analog Četrta izdaja) siva za simulacijo opamp: CMOS analogna vezja design, Allen

Korak za korakom, samo začetek nekaj osnovnih preprosto amplifiers.first brati knjigo, nato pa lahko narediš simulacijo s Hspice. Obstaja veliko knjig o oblikovanju op amp, si lahko prenesete brezplačno. Nekateri primeri opamp.

Knjiga Allena "CMOS analogna vezja design" [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] knjiga Allena "CMOS analogna vezja design"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back