kaj je max tok se lahko daje atmega32 ic?

H

haroon_tech

Guest
živjo, sem razvil atmega32 ploščo (z vgrajeno programer), sem bil preizkušen, da se dela lep (ckt je ok_), vendar je nenadoma preneha delovati, ko sem bil težaven za preizkušanje UART komunikacijo. lahko kateri koli organ ve, kaj je problem? ... vhodna napetost 5V DC in sedanji 1.3a, medtem ko testiranja sem izgubil (ne dela zdaj) dva ics atmega ....
[COLOR = "# ff0000"] Ne objavljajte teme z podvojene vsebine, da je to opozorilo se združila teme, saj sta oba imela odgovorov [alexan_e] [/COLOR]

Hočeš reči, da je uspelo, da bi AVR porabijo 1.3a iz napajanja!!! Kako si to naredil? Obrazec za ATMEGA32 www.atmel.com/atmel/acrobat/doc2503.pdf ima Vcc max tok 200mA/400mA odvisno od čipov primeru, to je absolutno največ, običajno boste veliko nižja Alex

Živjo, lahko najdete čipi največji tok v električnih pogojih svojega lista, verjetno okoli 200mA max mikro na enostaven dev vozilu s serijsko komutatorjev bi se po navadi vleče 20-40 ma ali tako. Če ste rekel tvoj svet se vleče 1.3a na 5V, potem ste verjetno imeli ogromen kratko - nekaj del / s se bo tekmovanje v teku zelo vroče in se poškoduje zdaj.

halo, hočem izmeriti, koliko tok, ki teče v moji ckt? .. lahko kateri koli organ, pomagaj mi .........
Threads združila [alexan_e]

Predvidevam, da hočeš za merjenje toka za svet ATmega32 zakaj začeti novo temo? Uporabite lahko merilni instrument ali uporabite shunt upor, kot 0.1R in izmeri padec napetosti čez njo, nato pa z uporabo V / R lahko izračunamo tok, ki gre skozi upor Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back