kaj je floorplan smernica in kako lahko rečem, da je goodfl

V

vamsi_addagada

Guest
kaj je floorplan smernica in kako moči jaz odkriti to je dobro, floorplan prosim Replay

Floorplanning nikoli ne more presojati, ne da bi vizualni pregled.To vizualne umetnosti.
Če bi ohlapno opredelitev, če lahko izkoristite vaš floorplan območje dovolj dobro (lets reči 80%, če lahko orodje za ročaj) in zmanjšali količino poti plasti / sredstva uporabljajo brez zastoji / čas / IR vprašanja, imate dostojno floorplan "začeti z"

[Quote = "vamsi_addagada"], kar je floorplan smernica in kako moči jaz odkriti to je dobro, floorplan prosim Replay [/ quote]

HI,

Kot sem nov na PD, moči vi prosim pomoč mi i kje ga dobiti dokumentacijo, ki opravljajo floorplan ASIC, kot usmerjanju Makro's, legalizuju, Net namestitev Makro je, Različne vrste floorplan, usmerjanju pasovi itd ..

Nobena od knjige CMOS oblike, ki se glasi i je giving mi te informacije, kot Zakaj bi jaz vztrajati makro kar se da blizu IO in zakaj makrov za analogni se dajo zraven IO stranke.

Po poti in metode napako, ko sem našel popoln način, vodja projekta, bi rekli drugi način ta način je ta že opredeljen in zakaj sem vzel veliko časa, da to storijo.

Plz pomoč mi s wat vse postopke in stvari moram vedeti pred začetkom OP.

Hvala in zadeva
Lohi

Najprej razumeti, kako so podatki, ki jih teče skozi arhitekturo dokument oblikovanje ali zahtevate RTL integracija inženir / IP lastnika zahteva predložitev enega.Ko imate diagram z vami.Vi lahko postavite trd makro v skladu z logično hierarhijo, ki temelji na pretok podatkov, ne da bi kršili smernice.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back