Kaj je bolje za proizvajalca FPGA, Xilinx in Altera?

Mislim, da je vse odvisno od ur uporabe .... Xilinx se pogosto uporablja tudi danes od svoje cenejši .... ampak altera tudi več dobili prijazen mislim .... Zdaj Stratix je močnejša serije in ima DSP blcok stes tudi .... je odvisna tudi od EABs tudi ... wat nekako kodo ru pisanje .. če je bolj na matematiko ... u morali izbrati FPGA z več EABs .... frequwncy delovanja je tudi imp stvar .... Mislim, da altera je precej bolje ... z Stratix in ciklon .... za visoko freq delovanje .... ampak še vedno je Xilinx bolj široko uporaben in sprejemljiv ,..... vendar še vedno hočem, da gredo z ALTERA ... jay

Sam bom izbral altera. Programska oprema podpira Xilinx ISE, je zelo počasen in neumen.

Mislim, Xilinx je bolje. Mi lahko preprosto uporabite sysgen v Simulink.

[Quote = jamesyang1209] zelo počasen in neumen. [/Quote] počasi ?????????? opredeliti tudi "neumno" in zakaj? Bart

Jaz cann't našli napako iz to je napaka mssage enostavno. Prav tako, P & R vzeti preveč časa. To je le moje mnenje in občutek.

Vsak PAR lahko zelo počasi, če ste več kot oviro, je zgolj odvisno algoritem za to optmization, vem točno algoritem, ki s ISE vendar verjamem, da je "Dinamično programiranje" in to pojasnjuje, je lakota za spomin.

Odkrito povedano, lahko FPGA obeh prodajalcev, tako izpolnjujejo zahtevo Dora je. Ampak mislim, da Xilinx je boljši od svojega bolj prilagodljivi in lažje za uporabo funkcije poleg ISE software.In, dokumentacija Xilinx je bolje, shranitev mnogih čas razvoja.

Fantje, fantje, Pozabite na X in za DSP aplikacij. Lattice je prinesla novo FPGA družine na trg z namenske bloki DSP. Študija tej arhitekturi, se lahko uspešnost dobiš od njega je veliko bolj bolje kot z X & A. In na vrhu, ki je posvečena spominu na logiko vmesnik DDR. Regards

Hi sta dve prodajalci so OK. Ampak mislim, Xilinx je cenejši. Altera je maxplus II je enostaven za uporabo. Ampak, quartus II je tako zdaj. ISE6 ni slab zdaj. Če ne skrbi za GUI, ISE je dobra orodja.

Naj preoblikovati vprašanje: Beatles in Rolling Stones? Izberite tisto, kar ti je všeč.

lucbra Xilinx bo tudi uvedla svojo novo Virtex-IV družino, ki je Pravzaprav tri vrste FPGA LX, SX in FX. vse gradijo na 90 nm tehnologiji z notranjim hitrostjo upto 500 MHz, gradijo na ASMBL Archtechture "unvieled one leto prej". Novi serieses vse exihbits: logika, Memory, diklorometanu in DSP, serija FX ima dve značilnosti, ki je procesor in trancievers. FPGA Ocenjuje se, da začne ladijski promet naslednje leto.

Delam z Altera. Poskusil sem delati z Xilinx. Mislim, da Quartus II (Altera) je bolj prijazen vmesnik kot ISE (Xilinx). To je bolj enostavnejši. Vam ni treba uporabiti drugo synthesizeres in simulatores kot ModelSim (Xilinx). Quartus je zelo močan sintetizator in simulator. Povedati o čipov ... Vsi izmed njih so isti bloki (summ., mult., ...). Latist WebPack Quartus II V.4.1. omogoča, da programm skoraj vse družine. In latist družine Cyclone II in Stratix II so najboljši. Imajo zelo malo stroškov in dimenzij. Drugo vprašanje je, jezik ... Jaz bi vam svetoval, da se naučijo VHDL.

V našem laboratoriju je bilo veliko projektov (DSP, filtri FFT, DCT, MP3, mikrokrmilniki, vmesniki, etc) razporejena v obeh Altera in Xilinx. V Xilinx FPGA projekti imajo manj strojne opreme in veliko višje urni frekvenci, in so videti bolj fine. Xilinx je tako arhitektura FPGA in orodja so veliko "voznem" v skladu z omejitvami uporabnika. Če nameravate obdržati FPGA tehnologije za dolgo časa, potem bi raje izberete Xilinx.

[Quote = Regnum] Jaz sem z uporabo @ ltera, saj mi je poslal T-Shirt:) [/quote] V bistvu je to pravilo:) uporabo FPGA prodajalca, ki vam ponujajo več. T-shirt je le simbolic darilo, ampak občutek, da ste dobro podprta, je sooooo pomembno, verjemite mi. X ali ni nobene razlike, na enega, se učijo toliko, nas lahko o tem, trik je v jeziku modeliranja in ne v HW. Bart

Pozdravljeni, če v vas design želite uporabiti velike (> 512x8) FIFO / logiko mize / RAM / ROM nato Altera FPGA so več kot preferiable Xilinx, especialy Apex serija.

[Quote = dunets] especialy Apex serija. [/Quote] Apex je stara in drage serije. Stratix II in Cyclone II so sodobno in cenejši. Adijo, cube007

[Quote = Fnutik] Delam z @ ltera. Poskusil sem delati z Xilinx. Mislim, da qu @ rtus II (@ ltera) je bolj prijazen vmesnik kot ISE (Xilinx). To je bolj enostavnejši. Vam ni treba uporabiti drugo synthesizeres in simulatores kot ModelSim (Xilinx). qu @ rtus ima zelo močan sintetizator in simulator. Povedati o čipov ... Vsi izmed njih so isti bloki (summ., mult., ...). Latist WebPack qu @ rtus II V.4.1. omogoča, da programm skoraj vse družine. In latist družine Cyclone II in Stratix II so najboljši. Imajo zelo malo stroškov in dimenzij. Drugo vprašanje je, jezik ... Jaz bi svetoval, da se naučijo VHDL. [/Quote] qu @ rtus ima zelo močan sintetizator in simulator. RU šalil? Ali veste U pomeni močnih?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back