Kaj "ECL", "CML", "LVDS",

K

knack

Guest
Hi sem včasih videti, da ppl uporabo CML vezje storiti ... bla bla .. in uporaba LVDS zaradi ... bla bla ... in ECL .... Kateri catigory ali veja znanosti te pogoje pripadajo? Mislim, da so to neke vrste I / Os vmesnik standardov (ne vem in jih je treba popraviti, če sem zmotno I) .. Želim izvedeti več o njih .. Torej, kaj naj berem ali iščete?? Hotela sem oblikovati visoko frekvenco in velikih delitelj števec .. katera od njih naj uporabim in zakaj? C / CTS in adv. / slabosti vsakega ..... Prosim vas, dajte mi koristno gradivo o njih ... Zelo Big [size = 7] HVALA VSEM [/size] za pomoč .. Regards, - Knack

ECL je kratica za oddajnik Coupled Logic. To je visoko hitrostjo logika družine, ker so tranzistorji nikoli dovoljeno nasičena. Njegova struktura je zelo podobna razlika analogni ojačevalniki. CML je kratica za Trenutni Logic Mode. To je še en veliki hitrosti logiko družini podoben ECL, razen, da je ena družina je buffered na izhodu, medtem ko drugi pa ne. LVDS je kratica za signalno Low Voltage Differential. Ta logika družina uporablja diferencialne signale od približno 700mV za zastopanje 0s in 1s. Za visoke hitrosti delilniki. Verjamem, da so najpogostejši logika družine so CML ali Dynamic logiko.

LVDS - Low Voltage Differential signalizacijo se uporablja pri prenosu podatkov med čipi. LVDS uporablja signale z gugalnice okoli 50mv - 400mv pri zelo visokih frekvencah. To se ponavadi uporablja za visoke hitrosti komunikacije. LVDS vozniki in dekoderjev še en pomemben specifikacijo v skupnem načinu ravni napetosti signalov. Skupna-mode ravni razlikuje WRT opredeljeni protokol in napetost, pri kateri deluje jedro. Da bi vedeli več o izvajanju LVDS, lahko mi sporočilo. Predlagam, da začnete obravnavi iz modeliranja LVDS in nato v voznike LVDS. Uporabi google za iskanje člankov na to.

"Hotel sem, da oblikujejo visoko frekvenco in velik delitelj counter" Določite, kaj frekvence govorimo tukaj ...

Sem uspešno delal na voznike LVDS upto 2GHz pri 130nm. To je odvisno od tehnologije, kot dobro.

Če ste iskali nekaj IEEE papir, daj mi povezave in bom jih dobite za vas!

ECL je onesnaževalec povezana logika [size = 2] [color = # 999999] Added po 2 minutah: [/color] [/size] Nizkonapetostne razlika signaliziranje, ali LVDS, je električni signalni sistem, ki lahko delujejo pri zelo visokih hitrostih več kot poceni twisted-pair bakrenih kablov. Uvedena je bila leta 1994, in je od takrat postal zelo priljubljen v računalnikih, kjer je del zelo visoke hitrosti računalniških omrežij in avtobuse. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back