kadenca (virtuoz) knjižnice za simulacijo naprav v nm tehnologiji

A

anita

Guest
hočem, da simulira tranzistor silicij nanowire in da hočem datoteko knjižnice za kadenco v nanometrski tehnologiji plz mi kažejo, kje je prenos? hvala

Zdravo Anita, kaj točno hočeš narediti? najti knjižnice, vključno nanowire naprave in model ustvari nanowire iz modela standardnih naprav CMOS dodati novo napravo za knjižnico, za katero že imate model?

sir, na primer, ckt simulira uporabo mos naprava je r začimb model datoteke za MOSFET MOSFET.example LIB datotek, kot da je za ckt simulacije z uporabo tranzistor silicij nanowire ni nobenih lib datoteke tam, hvala. idea: [COLOR = "Silver"] [ SIZE = 1 ]---------- Post doda ob 14:55 ---------- Previous post je bil ob 14:54 ----------[/ SIZE ] [/COLOR] najdejo knjižnice, vključno nanowire naprave in model

ni native nanowire napravo v kadenca knjižnicah, še vedno so osnovni modeli nanowire, ki temelji na (SOI) MOSFET in / ali drugih std naprav, boste verjetno morali kopirati model iz literature / internet in ga vključiti v simulacijo

gospod jaz sem ob kompaktni model SINWT in sestavljajo dva Schottky diode na hrbtni strani in med deplation Tranzistor NMOS mode, ampak problem je, da ko sem poskušal simulirati naprava kaže, za Schottky diode na primer zahtevajo uporabo modela gospod plz povej mi, kako dodati model? v virtuoz kadenca

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back