Ka-band Varaktor SPICE Model za Frequency Doubler

E

engrvivs

Guest
Hi, sem bil dodeljen projekt za izvedbo RF multiplikator frekvence, ki podvoji frekvenca od 15-GHz do 30-GHz. Vezje je treba izvesti z ravninski Mikrotrakasta na hibridni MIC (mikrovalovna integrirano vezje) tehnologijo. Mislim izvajanja reaktivnih Udvostručivač uporabo Varaktor. Vendar nisem mogel najti primerne čipov Varaktorska katerih SPICE modeli so na voljo tudi za simulacijo na ADS. Ali lahko kdorkoli predlagamo mi nekateri čipi varactors, katerih SPICE modeli so na voljo (recimo tudi v obrazcih), in ki omogočajo Ka-band operacijo? Hvala vnaprej, S spoštovanjem, Vivek

Hvala za odgovor! Samo, da jasno dvoma ... v primeru, ena uporablja Schottky diode za podvojitev frekvence, bo uporabi v naprej pristranski način za izvajanje "upor" multiplikator frekvence? V vsakem primeru pa bo to lahko izjemno pomagajo, če lahko nekdo predlaga nekatere površinske montaže diode, ki so uporabni v Ka-pasovih in katerih SPICE modeli so na voljo za simulacijo preko ADS.

Da bi diode naprej pristranski. Da bi dobili dobro konverzijo pridobili enak pomen, kot dioda pristranskost, je ujemanje diode na temeljne in harmonike.

Hvala za pojasnilo. Na spletni strani, ki ste jo omenili bo resnično v pomoč, da me v primerjavo uspešnosti mojih design z multiplikatorji na voljo na tržišču. Hvala za to preveč!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back