K573RF4A 27c64 klon programiranja.

N

neazoi

Guest
Pozdravljeni, imam dve K573RF4A (2764 klonov) epromes. Ena je Vpp = 21V in drugi (ki je manjši čip die) je Vpp = 12.5v katero naj uporablja za mojo vlogo? Imam Willem programer

Oba EPROM enkrat programirana bo ravnala na enak način, tukaj je vprašanje, ki ZIF je vaš programer, tako da vam ne bo treba izdelati nov adapter za manjše odtis .. IanP: wink:

Obe EPROM enkrat programirana bo ravnala na enak način, tukaj je vprašanje, ki ZIF je vaš programer, tako da vam ne bo treba izdelati nov adapter za manjše odtis .. : Wink:
sem opazil, programer je nastavitev za Vpp. Izbirate lahko med 12V, 21V in 23v. Ena EPROM sais Vpp = 21.5v. Bo to ok woth samo 21V, ali pa napetost je treba natančno?

Jaz bi ugibati 21V je dovolj blizu. Če sem iskren še nisem videl EPROM, ki se uporablja 21V 21.5V vendar je zelo pogosto, tako da morda so le skrajšana številko. Če programer uporablja pravilno algoritem, bo zato še naprej poskuša pisati na isti naslov, dokler se podatki lahko prebere pravilno, če je napetost nekoliko nizko, da bi le napisati nekaj več časa, preden podatkov preveri pravilno. Kot IanP pravi, bosta naprave delujejo enako, je to le njihova notranja programov nadzora, ki je drugačen. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back