[k Jian] PIFA v IE3D

P

pennylsn

Guest
Hi Jian,

Sem naredil simulacijo o PIFA uporabo IE3D ..vendar nisem prepričan, ali dobim vse nastavitve pravilne.
Kako vnesem ustvarjanje vrednosti za vzorec sevanja?

Hvala veliko.!

S spoštovanjem,
Penny

Hi, pennyslyn:

Jaz sem na potovanjih, in moj notebook nima programske opreme. Rar datoteko.Lahko pošljete mi. Zip datoteko ali bom odgovor na vaše vprašanje, ko sem nazaj v pisarno.S spoštovanjem.Dodano po 59 minutah:Hi, pennyslyn:

Jaz sem lahko razširite datoteko zdaj.

Preveril sem vašo PIFA.Prosimo, izpis vektorskih sedanjo razporeditev na vašem strukturo.Moral bi pozoren na smer toka.

Obstajajo tok v obeh x in y smeri na obliž in ravnino tal.Obstaja tudi močan tok na sondo in Premikajoči pin.To je dobro za omni-smeri.Vendar, boste videli samo x-trenutno usmerjena na obliž in tlemi ne vrste iz faze.Y-usmerjen tok od faze na obliž in na terenu.To povzroča potopite v sevanju pri theta = 90, phi = 90, ki jih kot obliž in tlemi.Za sonda in Premikajoči pin, si lahko ogledate tudi oni so iz faze.Sonda Premikajoči pin in se ob približno istem x-mesto.To bo ustvarilo malo sevanja v x-smeri (theta = 90, phi = 90).Potem, x-usmerjena trenutno nima nobene sevanja v x-smeri.

Zaradi vseh zgoraj navedenih razlogov, boste videli dip v theta = 90, phi = 90 ali x-smeri.

S spoštovanjem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back