Junction Capacitances of Transistor na RF Frekvence

W

WTech

Guest
Jaz sem zaljubljen v načrtovanju ojačevalnik vezje z BJT na 1GHz.Rabim, da izračuna svojo stičišča capacitances na zgoraj frekvenco in vplivanje točke, ki jih izbere me, glede na uporabo v podatkovnem listu.
lahko vsak organ, pomagaj mi

Hvala

Zakaj ste izračun stičišča capacitances?
Dobiš vse v podatkovnem listu, potrebne za oblikovanje ojačevalnik, če to ni dovolj, se obrnite na proizvajalca za več podatkov.

lista vsebuje samo kapacitivnosti na križišču posebne napetosti in je tako določeno frekvenco, in spremembe glede na napetost in frekvenco.tudi jaz bi vedel, kako lahko jaz njegov izračun, po določenem kapacitivnosti v obrazcu na moje frekvence in napetosti križišča.

Morate Serach po equeations v knjigah relatated v mikrovalovni tranzistorji.
Glej tudi knjige, kot so trdni naprave stanju, ki ga Ben G Streetman.

WTech wrote:

lista vsebuje samo kapacitivnosti na križišču posebne napetosti in je tako določeno frekvenco, in spremembe glede na napetost in frekvenco.
tudi jaz bi vedel, kako lahko jaz njegov izračun, po določenem kapacitivnosti v obrazcu na moje frekvence in napetosti križišča.

Citat:

lista vsebuje samo kapacitivnosti na križišču posebne napetosti in je tako določeno frekvenco, in spreminja glede napetosti in frekvenci

Kateri Tranzistor ste using (oznaka, proizvajalec)?

WTech wrote:

Jaz sem zaljubljen v načrtovanju ojačevalnik vezje z BJT na 1GHz.
Rabim, da izračuna svojo stičišča capacitances na zgoraj frekvenco in vplivanje točke, ki jih izbere me, glede na uporabo v podatkovnem listu.

lahko vsak organ, pomagaj miHvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back