Je mogoče vključiti linearna regulator in swith regulator?

D

dunv

Guest
Naša ekipa design čipu, vgrajene dve linearni regulatorji in eno DC / DC pretvornik, ki jih nadzorujejo 270kHz PWM signal.But zdaj bomo našli, če vklopite DC / DC pretvornik z nakladanjem (približno 300mA), bo veliko hrupa, se našli v linearni regulator output.And na trgu nismo našli podoben izdelek.kaj je vzrok tega? prosim pomoč mi, hvala.

Ne vem, o enem čipu DC / DC pretvornik z linearnim regulatorjem onchip, toda obstaja nekaj hibridnih modulov, ki združujejo dva v zelo majhnem paketu, če jih naštejemo le nekaj, si lahko ogledate MINMAX S200 serija .. .

Seveda je možno.Večina stikalni regulatorji so vgrajene v predlog, ki ni nič drugega kot linearna regulator.
Kakorkoli že, tukaj je en primer iz TI: http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/tps65140-q1.html

Spomnim Linear Technology je nekaj podobnega, tudi.

it's znakom za okolje narejene za to, vendar u je treba posvetiti pozornost
1.hrup iz tal / bounce moč, večkratno spajanje je prednost
2.hrup sklopke v VREF povzroči VREF so navadno prihajajo iz istega vira, mora biti nizka izhodna impedanca
3.previdno postavitev, in dovolj ločevanje različnih bloka
4.pin dodelitev & ureditev pin

Možno je.Naš čip uporablja več DCDC pretvornikov in več LDOS v enem čipu.

Hvala vsem zelo veliko.Za VVV, sem prebral specifikacijo ste povezani, hrup proizvodnje tudi zelo velika, od vrha do vrha napetosti približno 200mV, veš nekaj IC čip lahko dobil nižji hrup kot 50mV (od vrha do vrha)?

Oprostite, ne morem najti druge naprave sem vedela.
Ampak kje 200mV od vrha do vrha prihajajo?Nisem videl v podatkovnem listu.

Žal mi je, sem naredil napako s hrupom in vpliv obremenitev, ta čip je hrup je približno 50mV, je zelo dobro, hvala lepa, VVV.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back