JDM programiranja pomoč, PIC10F200

T

thepenguin77

Guest
Jaz sem poskušal program moj prvi pic, ko sem dal svoj pic v programer, je, kot da je sploh ni tam.

JDM programmer
PIC10F200 (slaba izbira, saj vem, da je zdaj)

Poskušal sem IC-Prog, ampak da nima podpore PIC10F, tako WinPic800 in PicPgm zavihati napake, ko sem se pic v programer.

Imam izrabljeno najmanj 6 ur dela na tem tako daleč.Oba programa lahko zazna JDM brez pic nameščen, vendar ko sem dal to naprej, JDM pravzaprav deluje kot da je sploh ni tam.Kaj mislim s niti ne obstaja, da se pri branju sem dobil iste podatke, in pisanje sem dobil isto zmota, kot če ne bi bilo niti kdor dela reklamo v.

Preveril sem zatiči za napetosti s testom način WinPic800.Med 1 in 8 je 5.1v in med 4 in 8 je 12.99v.

O nadaljnji preiskavi pri pisanju to delovno mesto, se zdi, da so napetosti na JDM ne ujemajo s tem, kar želi pic.

To je dejstvo, programiranje list: http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/41228E.pdf napetosti potrebe na prvi strani.

Imaš kakšno idejo?

edit:

ok sem imel prav.PIC10F200 ne uporablja standard umestitve pin.I rewired Maketa, in je delal!(Veliko tekmovanje v teku okrog v razburjenje).

Mislim, da zdaj to nit bo pomagalo nekatere druge revne duše v prihodnosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back