izračun izgubami v optičnih medomrežnega povezovanja

T

Taymur_apece

Guest
hej hočem izračunati izgubami v optično povezavo med laser in modulator ... moči u plz pomoč mi s predložitvijo vseh enačbo za dušenja? moči u plz tudi, povej mi, kaj so dejavniki, ki vplivajo izgubami? Vem, da je absorpcija prispeva dušenja ... plz pomoč mi s podatki .. i potrebovali zelo slabo

Na ravni sistema, je treba izgubami vključujejo spenjanje izgubo iz laser modulator, izgubami modulator sama. Poleg tega je treba šteješ 3dB več kot modulator je na splošno pristranskosti pri kvadraturi (-3dB od največje moči) točka za medsebojno uporabo. Izgube prihajajo večinoma iz valovoda izgube razmnoževanje (vključno z absorpcijo, scatting, puščanje), spenjanje izgubo (med valovodu ali vlakna), je odvisno od vrste modulator, ki ga uporabljate.

moj modulator je electroabsorption modulator (EAM) .. in je narejena z laserjem ... in jaz sem z uporabo EAM kvantne žice .. hočem najti izgubami na križišču med laser in EAM ... če u življati poljuben enačba ali revije ali kateri koli dokument v zvezi s to plz priskrbeti se mi ... jaz sem slabo potrebujejo :((([ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post doda na 03:27 ---------- Previous post je bil ob 02:33 ----------[/SIZE] [/COLOR] in potem, kako bom izračunati scatterin, puščanje, sklopke izgubo ... i so že izračunali pri izgubah

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back