Izhodišče za operativno načrtovanje ojačevalnik

P

pedrogush

Guest
Živjo, sem bil nekako težavno vprašanje v zadnjem času o tem, kako iti o izbiri začetne parametre za MOS tranzistorjev na operativni ojačevalnik. Po razpravi s svojim učiteljem so mi rekli, da so BSIM3v3 modela parametre, ki so nam na voljo primeren za uporabo v izračunih, pero in papir s 1. stopnje modela. Trenutno sem z metodo za oblikovanje je, da izberete poljubno vrednosti za širino in s seboj razlikujejo po naãinu tranzistorjev in poskusite optimizirati jim korito pometanje s simulatorjem. Verjamem, da je pravilen način dela bi bilo, da so trdno izhodišče ne da bi morali take odločitve, kot sem občutek, da omejuje našo sposobnost, da pojasni vezje na drugo študent ali učitelj. Lahko kdo pomaga? Treba bi zelo cenjeno, saj sem še vedno newbie na elektroniki. EDIT: določene slovnične napake.

Operacijski ojačevalniki so na voljo takoj različnih proizvajalcev v številnih aplikacij. Ampak še vedno njena lepo, da so naše meri design. Lahko vam pomaga z vrsto dokumentov IEEE, ki sem jih v moji zbirki. Jaz sem jih naložite za vas. Kar dobro študijo o tisti poskus oblikovanja. Vse najboljše. [COLOR = "srebrna"] --- Posodobljeno --- [/COLOR]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back