izboljšanje S11 za rog antene z HFSS

M

mubassira

Guest
hi all,
imam namen rog antene, ki jih napaja pravokotne oblike, kot tudi kvadratni valovod ločeno.pridobljeni S11 je zelo slaba v mojih letih, ki delujejo freq, 720 GHz.im pridobivanje le nekaj -6 ali -7 dB.i povečal airbox, še vedno brez sprememb v S11, tudi preizkušen renormalising impedanca do vodnega impedanca.eventhen no change.can kdorkoli povej mi, kako izboljšati it.also moje 3d polarnega Zgodba je zelo slaba (to je toliko ripples).prosim predlagajte mi kakšno idejo za izboljšanje.

s spoštovanjem,
Mubassira

Nekaj zvokov ribica - piramidno rog krmijo s temeljnimi način Pravokotni valovod mora imeti lepo ujemajo impedance in dobro obnašal anteno vzorcev.Najdete pregled rog antene design v priročniku inženiringa antene (Johnson).Glej naslednjo povezavo za tipične E-ravnino in H-kosi vzorec ravnino in VSWR za komercialno dostopno rogove.

http://www.ets-lindgren.com/manuals/3160.pdf

Brez videl screenshot, lahko samo ugibam, da lahko obstaja težava z virom ali meje modela.

Drugi problem so lahko tudi opredelitev pristanišča.3D solvers precej težavno pot pristanišča so opredeljeni.

na zdravje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back