Iskanje dobiček enotnosti frekvence

A

aryajur

Guest
Zdravo,
Jaz sem poskušal najti enotnost trenutni dobiček pogostost NMOS s simulacijo v Cadence, vendar ne morem storiti.Sem pristranski, da na Vgs in dal AC trenutni vir vzporedno z Vgs.Potem sem jo simulirano in poskušal parcelo odteče toka NMOS.Ampak kadenca pravi, da to ni valovno obliko in ne bo treba narisati!
Kaj delam narobe?Ali kaj bi se setup za prikaz enotnosti trenutni dobiček frekvenco, tudi kakšna bi našli način, da pridobijo moč enotnosti frekvenco.

aryajur wrote:

Zdravo,

Jaz sem poskušal najti enotnost trenutni dobiček pogostost NMOS s simulacijo v Cadence, vendar ne morem storiti.
Sem pristranski, da na Vgs in dal AC trenutni vir vzporedno z Vgs.
Potem sem jo simulirano in poskušal parcelo odteče toka NMOS.
Ampak kadenca pravi, da to ni valovno obliko in ne bo treba narisati!

Kaj delam narobe?
Ali kaj bi se setup za prikaz enotnosti trenutni dobiček frekvenco, tudi kakšna bi našli način, da pridobijo moč enotnosti frekvenco.

Ne najdem "zaščititi napravo tokovi" predkupna pravica.Kje je?

"zaščititi deivce tokov": odprta kadenca analognih design eviroment -> izhod -> ki jih je treba rešiti, potem v shematični, lahko izberete napravo terminal.
srečno!

Ya, sem že storili, da je to zakaj sem dobil sporočilo o napaki!

Dragi aryajur,

Preizkusite in se AC Current skozi napajanje VDD (idealen vir napetosti).Nato lahko vzamete razmerje proizvodnje in vhodni tokovi priti fT

Bias MOS z VGS in jih sedanji vir na beg iz MOS.sweep tekočem in ploskve id / ig uporabljate kalkulator.Ko hits enotnosti, da je tvoja enotnost dobiček Freq.srečno!

aryajur wrote:

Zdravo,

Jaz sem poskušal najti enotnost trenutni dobiček pogostost NMOS s simulacijo v Cadence, vendar ne morem storiti.
Sem pristranski, da na Vgs in dal AC trenutni vir vzporedno z Vgs.
Potem sem jo simulirano in poskušal parcelo odteče toka NMOS.
Ampak kadenca pravi, da to ni valovno obliko in ne bo treba narisati!

Kaj delam narobe?
Ali kaj bi se setup za prikaz enotnosti trenutni dobiček frekvenco, tudi kakšna bi našli način, da pridobijo moč enotnosti frekvenco.

Da dobim ulova.Bilo je le, da sem hotel potrditi, kar kaže, kadenca me od tega, kar sem teoretično izračunati.Tudi če je programska oprema ekstrapolacija parametrov, to je tisto, kar bo parametri sklepam, če bomo uporabili, da je število v naših izračunih, v frekvenčnem meja, da so veljavni.Torej točka sprejeti, hvala.

ft, ki se je izkazalo, da je treba 50GHz je pravilna?
če ne, kako bomo vedeli pravilen odgovor, prosim asap.
Hvala vnaprej.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back