iskalnik napak in vprašanje tekmec?

Z

zrak

Guest
Za PIC MCU lahko tekmec go sousands dolarjev vsak.Za 51's tekmec, lahko še vedno iti več sousand en dolar vsak.Toda za MSP430, samo stroški za deset dolarjev.Kdo lahko poveš zakaj?

Emulatorje, da ste se nanašajo na stari slog orodja za razvoj, saj boste morali odstraniti mikro in repalce v ciljni sistem z emulator.To pomeni, da je običajno poseben čip (imenovane obveznice-out čip), kjer se lahko emulator imeti dostop do vseh registrov za notranje naprave.Obveznic iz čipi so dragi in značilnosti emulatorje so številne.

Novejše naprav, vključno s PIC in 8051 družin so imeli nekaj obveznic določene funkcije vgrajene v vezje in so lahko dostopni iz zunanjega pristanišča, tako da vezje, potrebnih za dostop do notranjih registrov je močno omejeno.Stroški novih emulator / razhroąčevalnik je potem bolj funkcija funkcije, ki jih najdete v razvojno okolje.Vendar pa značilnosti, ki so na voljo, so običajno manjši od tistih starih emulatorjev.Morda boste našli tudi nekaj razvojnih okolij zdaj vključujejo visoko raven jezikovne podpore.

Sumim, da je poceni za MSP je 430), ker se ga poskuša spodbujati, in b) ne bo veliko funkcij.Boste verjetno lahko nadgradite na več funkcij za ceno.

Ko Intel iznese svoj prvi emulatorje in razvoj sistemov, njihova filozofija je niso bili "strošek občutljivimi" in je odgovoren za njihovo bogastvo.Moj prvi sistem stane več kot mojo hišo!V zadnjih 30 letih je ta pristop je spodkopala konkurence in širitev trga.Poleg tega strošek silicija, tako je padla funkcije lahko dodajo na čipu.Kot rezultat, so emulator / debuggers novejših naprav, ki bi lahko bil cenejši.

Zdravo

MSP430 vključuje izgradnjo v strojni tekmec graditi v jedro silicija naprave

Tekmec, čeprav degradiranih je poln emulator strojne opreme, ki alow realnem času odmerka
design in comper to the PIC & 8051

In to je moj Frind zakaj MSP430 je vrhunsko zasnovana
v comper za PIC & 8051

Vse najboljše

Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back