Inverting Amplifier problem

E

engineer123

Guest
Hey Everybody,

Imel sem PIC deluje kot ADC in to zelo dobro deluje s pozitivnim napetosti problem je, da imam za pretvorbo iz A2D prek negativnih napetosti PIC tako, kar sem storil preprosto zasnovo obračanjem ojačevalnika, ki pretvarja negativne napetosti v pozitivno napetost in proizvodnje ojačevalnik povezana z ADC PIC ojačevalnika tovarna lep kot je bilo pričakovano, ampak rezultat ADC ni stabilna ga stalno spreminja.

Problem je verjetno povezana s tem, kako ste namenjeni ojačevalnik.

Tukaj design, ki je priložen, vendar sem rabil 10k ne 1k svoje vprašanje razmerja, vas prosimo, so alook na priloženo datoteko in mi sporočite, če je problem z njim, in ojačevalnik, da sem rabil, OPA134/BB

hvala
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

OPA134 ni sposobna železnice do železniškega input postopka, zlasti skupni obseg način do negativnega ponudbe, kot to zahteva design.

Približno polovica poti navzdol strani 2 lista je "Input Voltage Range".To je tradicionalno op amp, ni eden od novih "železniško-to-rail" dele.Razpon vhodna napetost je lahko tako majhen, kot skupni napajalni napetosti 5V minus.Ker je vaš skupna moč je 5V, to je problem.Vsi glavni prodajalci op amp deli so bolj primerni za kaj počnete, ali lahko uporabljate ta amp pa teči od 5 in -5 dobave.Prav tako omogoča Microchip op A za te vrste aplikacij.

ak

Hi;

analogkid morda vi prav, ampak jaz šele preizkušen še ena stvar, povezane proizvodnje opamp kondenzator na tla vrste filtriranja, za okoli 100UF, in mislim, da deluje zdaj, jaz dont znanje kako sem zamudil to stvar, preden

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back