Inverter

K

koren

Guest
živjo

Kaj bo prenos krivulja inverter, če jaz sprememba Vdd in Vss?

ME wrote:

Če spremenite Vdd in Vss boste uničili inverter.

Sem načeloma strinjajo s "HCM_Bucat", ampak so dodatne informacije.Lahko bi ga pokličete slabših pufer (nepopolno poskušajo zemljevid prispevek države za izhod države), če so Vdd in Vss stornirajo.In Vss ni nujno razlog, natančneje pa je ali tla ali negativne energije (glede na Vdd).

Naprava upravljanje projektov dejansko postane "pull-down", napravo in napravo NMOS postane pull-up napravo, ravno nasprotno, kar delajo najbolje.

] the output can be pulled down to no lower than Vtp (V threshold for the PMOS device) instead of zero.

Izhod je lahko potegnil do največ | Vdd - Vth |, kjer Vth je napetost praga in NMOS [dodatno]
lahko proizvodnja lahko podrli na ne manj kot Vtp (prag V napravo za upravljanje projektov) namesto nič.

Case 1
Input = 0, izhod = 0 Vtp
Case 2
Input = 5V, proizvodnja = | 5V - Vth |

Ali to pomeni, da je to mogoče inverter za omejevanje napetosti swing?

golfbumb wrote:

Sem načeloma strinjajo s "HCM_Bucat", ampak so dodatne informacije.
Lahko bi ga pokličete slabših pufer (nepopolno poskušajo zemljevid prispevek države za izhod države), če so Vdd in Vss stornirajo.
In Vss ni nujno razlog, natančneje pa je ali tla ali negativne energije (glede na Vdd).Naprava upravljanje projektov dejansko postane "pull-down", napravo in napravo NMOS postane pull-up napravo, ravno nasprotno, kar delajo najbolje.
] the output can be pulled down to no lower than Vtp (V threshold for the PMOS device) instead of zero.
Izhod je lahko potegnil do največ | Vdd - Vth |, kjer Vth je napetost praga in NMOS [dodatno]
lahko proizvodnja lahko podrli na ne manj kot Vtp (prag V napravo za upravljanje projektov) namesto nič.Case 1

Input = 0, izhod = 0 Vtp

Case 2

Input = 5V, proizvodnja = | 5V - Vth |

lokeyh wrote:

Ali to pomeni, da je to mogoče inverter za omejevanje napetosti swing?

Nato o / p swing bo .. prav tako zmanjšuje vpliv nekaterih predsodkov substrat bo začel slika ..

korenje wrote:

živjoKaj bo prenos krivulja inverter, če jaz sprememba Vdd in Vss?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back