U
uoficowboy
Guest
Hi - Imam aplikacijo, ki prihajajo gor, kjer bi rad za merjenje napetost na shunt upor. Želim tleh sklicujemo izhod. Vhodna napetost bo dokaj majhen in bom potrebujejo dobiček nekaj podobnega 100 na njej. Tam bo pomemben skupni hrup mode od vhodne napetosti. Moje razumevanje je, da je standard obeh tokokrogov za to so bodisi razliko ojačevalniki (recimo jim "DAS") ali instrumentov ojačevalniki (MRS). Lahko kupite tako kot IC, ali jih graditi z op-amperih poveže in uporov. Ali lahko kdo primerjati in kontrast, kako oba vezij opravljajo? Moje razumevanje: Das imajo manj sestavnih delov, vključno z manj sklopov ujema upori Lažje je določiti dobiček iz MRS (en upor, vs two ujema uporov na DAS) IAS ima boljši skupni način zavrnitev (zakaj je to sem že slišal? rečeno) IAS ima boljši bandwidth (je to pravica? je malo ugibati na moji strani, ampak z dvema pridobili fazah bi mislim, da bi bilo res) Kaj še? Ali imeti eno boljših PSRR? In kdaj je smiselno graditi svoj DA ali IA z Organizacijo ameriških držav in upori, namesto nakupa predpakiranih eno? Najlepša hvala!