G
gaom9
Guest
Živjo, vsi
Žal mi je, da zahteva tak preprosto vprašanje tukaj.
Hočem vedeti moramo vstaviti I / O PAD pred ali po DC pri sintezi?
V drugih besedah, bi morali vstaviti I / O v RTL koda pred uvoznice, da bi DC, ali bi mi vstavite PAD v proizvodnjo vrata kodo iz DC po sinteza?
Mislim, da če bomo vstaviti PAD v RTL, DC bo upoštevala zamude in drugih učinkom od PAD v sintezi k boljši rezultat, je tako?
Ker je nova različica DC ne podpira insert_pad ukaz, bral sem nekaj o tej temi, in to pove, da smo samo vstavite PAD Reportaža z oznako "Ne samodejno vstaviti pad uporabi DC, to storite sami !!!", je te pravice ali obstaja kateri koli drug način?
Če bi morali vstaviti PAD samodejno, mislim,
da bomo lahko dobili napako, ko je NE.of Pads so prevelike.
Lahko kdorkoli izročiti mi nekaj nasvetov, prosim?
Hvala!
S spoštovanjem!
Žal mi je, da zahteva tak preprosto vprašanje tukaj.
Hočem vedeti moramo vstaviti I / O PAD pred ali po DC pri sintezi?
V drugih besedah, bi morali vstaviti I / O v RTL koda pred uvoznice, da bi DC, ali bi mi vstavite PAD v proizvodnjo vrata kodo iz DC po sinteza?
Mislim, da če bomo vstaviti PAD v RTL, DC bo upoštevala zamude in drugih učinkom od PAD v sintezi k boljši rezultat, je tako?
Ker je nova različica DC ne podpira insert_pad ukaz, bral sem nekaj o tej temi, in to pove, da smo samo vstavite PAD Reportaža z oznako "Ne samodejno vstaviti pad uporabi DC, to storite sami !!!", je te pravice ali obstaja kateri koli drug način?
Če bi morali vstaviti PAD samodejno, mislim,
da bomo lahko dobili napako, ko je NE.of Pads so prevelike.
Lahko kdorkoli izročiti mi nekaj nasvetov, prosim?
Hvala!
S spoštovanjem!