Informacije za servo AC motor krmilnik

K

kieennx

Guest
Hi all, Jaz sem poskušal oblikovati motorja servo AC krmilnik, ampak moje izkušnje o tem področju je skoraj nič. Ali lahko kdorkoli izročiti mi nekaj informacij o: - arhitekturo servo motorji (AC / DC). - Način, da jih vozijo. - Posebne μPs ali μCs ki se običajno uporabljajo v teh sistema. - Vzorčni modeli, uporaba opombe, si različna ... Vse informacije bodo cenili. Lep pozdrav, Kieennx. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 20 minutah: [/color] [/size] Prosimo, da povezave, če je mogoče. Hvala veliko. S spoštovanjem, Kieennx.

AC servomotorji so dejansko strojev AC, vendar je podpora skrajno max. tokovi, obremenitve in hitrosti. Ob višji max. trenutni pospešek višja (mogoče začeti in končati veliko hitreje). Morda imajo različne konstrukcije, kot so brezkrtačni DC strojev, kadar namesto na enosmerni stroji, kjer je trenutno obrnjeno po brashes, to storite s tem, zunanje vezje, kar pomeni v dejstvu, da ste napetostjo toka v resnici. Kot lahko imate motorje AC z eno fazo ali 3. fazi. Sem delal z DC motorji in v tem primeru imate 4 kvadrant helikopter ali pretvornikov v primeru AC motorji. V obeh primerih morate IGBT tranzistorjev, nekakšen kombinaciji bipolarne motnje in MOSFET tranzistorje (visok vložek inpedance, temveč visoko prepustnost tok). Unforetunatly, nimam nobenih pdf dokumentacijo ali povezavo. Ampak poskusite z google. D

Hi Belsugului, hvala za vaše vodilo, čeprav je osnovno. Mi lahko kdo pomaga več podrobnosti v tem delu? S spoštovanjem, Kieennx.

IR ima posebno IC opraviti nadzora servo AC delo. Imajo tudi dobre IGBT / MOSFET gonilnik, in IGBT themself. Preizkusite svoje spletne strani www.irf.com Srečno TR2000: D

kako lahko sevo vrtenje v 360 digree prosim pomagajte mi! jaz ne morem popraviti strojno opremo sevo. vsaka tehnika pri programiranju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back