Informacije o osamljenih voznika thrystor in odkrivanje faznega kota z uporabo mikro

A

alec82

Guest
zdravo kdo delam na mehki zagon vezja z uporabo thrystor. rabim som informacije thrystor aboat izoliranih voznika in faznega kota detekcije z uporabo mikrokrmilniška kdo mi lahko pomaga? hvala vnaprej

Hai alec82 sem namenjen strokovni mehki zagon enote z mikrokrmilnik PIC, ki se pogosto uporablja v Electric vrtalce strani, Cutter in kjer koli, kar potrebujete za mehki zagon motorja. Na preklop "na" enoto, počasi začne motor in v celoti hitrost v 5 sekundah. Vezje uporablja opto spojnik in enako se lahko spremeni, da delujejo vsako motorno ki jih le spreminjajo triak. Ampak saj je strokovno načrtovanje, ne morem ga objavite tukaj. V primeru, da ste intrested kupiti projekta ali celo popolno sestavljen in preizkušen prosim PCB ne me na mail qrzdx@rediffmail.com ali PM me.

Hej, lahko vprašam o vašem design? Samo zanima, ki nič napetosti stikalo uporabite za odkrivanje nič prehodu. Hvala.

Imam uporabljajo tranzistor za odkrivanje ZC v en model, in 2.2.m upor povezan z živo žico na mikro v drugi Udostojati. Uporabite lahko eno, ampak kod razlikujejo. Vso srečo

Hi ljiachin, lahko uporabite Optocoupler neposredno iz glavne z uporom in izhod opto na vaš Microcontroller za odkrivanje 0xing. Drug način je, da priključite neposredno na električno omrežje Pic mikrokrmilniška s 3-4 Mega Ohm upor na pomenu. Pic Microcontroller je, ki imajo potrebno ureditev notranjosti, tako da se ne uniči, pod pogojem, trenutno ni več kot 20 mili Amp. Včasih sem oba sistema. Lahko poskusite. Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back