impulz vrh merjenje

A

amirbaragh

Guest
Živjo, hočem za merjenje vrhunec s prečiščenim impulza preprost način signal.one je uporaba vzorca in hold.but tukaj imam signal v pasu x (visoka frekvenca) z delovnega cikla pa 10ns.so Ne morem vzorec uporabe in držite. prosim pomagajte mi!

Gigatronics in Agilent izdelavo zelo natančne in stroškovno učinkovite Detektorji temensko močjo in števci električne energije za impulzno signalov RF. Vse morate izbrati ustrezen detektor moči in moči meter glede na vaše frekvence in modulacije sheme.

Zdravo hočem merjenje vrhunec s prečiščenim impulzov preprost način signal.one je, da uporabite vzorec in hold.but tukaj imam signal v pasu x (visoka frekvenca) v delovnem ciklu okoli 10ns.so jaz vekanje uporabo vzorca in hold.please pomagajte mi!
Obstaja nekaj hitrih področji. Včasih sem uporabiti staro Tektronix, ki je imel glavo s risetime 25 ps. To je bilo verjetno okoli 20 let, vendar nisem prepričan, kaj je stanje tehnike zdaj. Kaj pa zmeša s signalom zaključek frekvence, filtriranje ven znesek frekvenco, in gledamo na razliko frekvence na konvencionalne obsegu?

Hi Njegov dober način, da sem ga upošteva kot končni way.but zdaj imam choosed ic ltc5564 popraviti svoj prispevek in želim meriti z vrha output.note, da je moj prispevek je pulz moduliran signal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back