Impedance Transformer in ojačevanje zvoka

A

alunaro

Guest
Živjo

Imam nekaj tretjega kroga dela, da bi nekatere luči ples z zvokom, vendar pa navadno ne dela.Zato sem poskušal narediti, vendar imam težave s impedanca transformet priložiti circuito, da mi Hi-Fi ojačevalnik.To so 50 50 W efektivne izhodne s 6 omh impedance, in jaz uporabljajo 6-2k ohm impedance transformator, vendar proizvodnja voltaje v sekundarnimi je tooooo visoka (če je ojačevalnik outputs 35V, izhodna transformatorja impedance 350 V ali več).

Želim vedeti, kako se pravilno izračuna impedanca moram priložiti vezje v svoj HI-FI ojačevanje zvoka, ali kako zmanjšati voltaje brez damagin ojačevalnika (seveda!).Ne najti vse informacije o tem na internetu, ter svoj elektronski znanje ni dovolj za to xD

Vsaka pomoč bo dobro!

thaks!

Run transformator obratno zato korake napetost navzdol.Da bi še dodatno zmanjšali transformator izhodno napetost, uporabite upor delilnikom.Hočeš pipo v ojačevalnik izhod za visoko impedanco, tako da ne odpadke moči.

Jaz sem ob predpostavki, da ga uporabljate za sprožitev audio svetilko voznikov.

Da, to je nadzor nad svetilke z glasbo.
kjer je treba povezati voltaje razdelilcem?Na osnovni ali srednji coil?Primarno je povezan s sistemom HIFI, in sekundarnega pomena glede nadzora circtuit svetilk.

I undestand kako voltaje transformator deluje, vendar impedanca enega ...i ne morejo razumeti v celoti.Torej ..To je polovico časa proyect ..res, da je vrsta proyects, da je ena oblika ne vzpenjati do drugih xdd neverending proyect ..hehe

Hvala.CU

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back