IMAM EL LD-1 Pencilbox Trainer Logic Oblikovanje ZA PRODAJO NA DROBNO CENA 155,00 $

L

Lotung352

Guest
HI, jaz sem 20-letni ELECTRONICS BUFF & AM OB PRODAJI MY ELECTRONICS TOČKE, ker sem MOVING. IMAM DESIGN LOGIC PENCILBOX TRAINER KI trgovina na drobno zakaj $ 155,00 IN bom vzel $ 50,00 + $ 10,00 SHIPPING ZA poslali prednostno pošto, CAN MSG ME ČE zanima, ali sem jo postavite na EBAY LAHKO DO BUYITNOW če ti je všeč. Povej mi, hvala!
2lw4w80.jpg
učinkovito izkoristiti dragocen čas vezij laboratorij kot so stenske ure, stikala in luči so stalni del LD-1 Študenti graditi le tiste vezja, ki so neposredno nanašajo na določeno eksperiment nizkimi stroški LD-1 Pencilbox Logic Trainer omogoča študentom digitalnih elektronike za učinkovito uporabo dragocenega časa laboratorija. Circuits kot so stenske ure, stikala in luči so stalno deli LD-1 in je ni treba vedno znova zgrajena. Študenti graditi samo tiste vezja, ki neposredno nanašajo na določeno eksperiment. Vse potrebno za oblikovanje in eksperimentiranju z logiko vezje je vključen v Pencilbox. Moč je na voljo bodisi 1.5V baterije foyr ali neobvezno AC adapter. LD-1 se nahaja v težki oblikovani plastični kovček z integriranim pokrov s tečaji, ki kupi priročno za shranjevanje. Vse potrebno za oblikovanje in eksperimentiranju z logiko vezje je vključen v Pencilbox

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back