W
watabe112
Guest
Hi everyone .... hočem vprašati ..... Kako pretvoriti 4-bitno binarno IEEE754 sam natančno ....... prosim ... bi lahko kdorkoli pomoč mi .... to je nujno za moje zadnje leto projekta .....: sad:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
reg [31:0] fp; primeru (int [03:00]) 4'b0000: fp = {,,}; 4'b0001: fp = {,,}; ..... . 4'b1111: fp = {,,}; endcase
Ah v redu, da zožuje problem domene. V tem primeru boste našli [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Time_management] to povezavo dober povzetek [/url].nimam program še ..... sem čisto nova ..... tudi jaz ne vem, kako to program ..... jaz sem samo kopijo vaš primer, preden da bi test izhod ...... vendar je skladenjska napaka ... prosim pomagajte mi ...... lahko prosim dajte mi celoten primer o tem, kako kodiranje ta program .... . ker nimam dovolj časa .... prosim pomagajte mi ...... hvala lepa .....
Obe področji sta, da se napolni z različnimi vrednostmi. lostinxlation že objavili predlogo, morate prav tako so ugotovili, na primer vrednosti 0 in 1 v wikipedia članek. Ob predpostavki, da lahko inštruktor vas vprašati, kako IEEE obliko dela, bi morali biti sposobni razložiti, vsaj načeloma, mislim. Ob razume, ne bi smelo biti problem, da izpolnite tabelo. Kot namig, preprosto morali preusmeriti pravico celo število (pričakujem nič) v delno polje mantise, dokler le najpomembnejše 1 je levo. Štetje premiki in ga odštejemo od 127, da bi dobili eksponent. I FeAl všeč z oznako pes za lov .kam 4bit binarno .. v eksponent ali mantise