IE3D vprašanje - model DRA pod ie3d simulacijo

A

abdoeng

Guest
hi ll, prosim, če bi kateri koli od me poslali koli model DRA pod ie3d simulacija da skušam uporabiti metodo val vodilo, da se amplitude in faze kaže vala. kako določiti blok DRA althougth je le ugotavljanje omejeno podlage in na zemlji? i go matica hvala

[Quote = abdoeng] hi ll, prosim, če bi kateri koli od me poslali koli model DRA pod ie3d simulacija da skušam uporabiti metodo val vodilo, da se amplitude in faze kaže vala. kako določiti blok DRA althougth je le ugotavljanje omejeno podlage in na zemlji? i go matico hvala [/quote] mislim, da svoje ni mogoče simulirati Dielectric Resonator Antenna v IE3D vendar je mogoče storiti v Fidelity. Tako IE3D in Fidelity so iz Zeland primer Inc DRA je podan v Fidelity Manual. zadeva, balaguru.

hvala Zeland i to storite tako zlahka uporabljate moja najljubša CST paket dal enake rezultate kot metode vodnega i uporabo Floquet način in redno stene tudi jaz dobil rezultate spremenljivke poševnim kotom CST hvala

[Quote = balaguru thavamani] [quote = abdoeng] hi ll, prosim, če bi kateri koli od pošljite mi vsak model DRA pod ie3d simulacija da skušam uporabiti metodo val vodilo, da se amplitude in faze kaže vala. kako določiti blok DRA althougth je le ugotavljanje omejeno podlage in na zemlji? i go matico hvala [/quote] mislim, da svoje ni mogoče simulirati Dielectric Resonator Antenna v IE3D vendar je mogoče storiti v Fidelity. Tako IE3D in Fidelity so iz Zeland primer Inc DRA je podan v Fidelity Manual. zadeva, balaguru. [/quote] za oblikovanje DRA lahko uporabimo tudi IE3D -------------- na zvestobo lahko črpamo struktura neposredno ------ vendar pa v primeru IE3D u hav za uporabo več plasti strcture za DRA, da dobite rezultate ---- first preverili ------ den šel za druge

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back